Ramazan bereketi her gün bir mahalleye taşınacak

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2015 - 19:38, Güncelleme: 17.06.2015 - 19:42 4075+ kez okundu.
 

Ramazan bereketi her gün bir mahalleye taşınacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini sürdürerek, Denizlilileri aynı sofrada bir araya getirmeye devam edecek.
Ramazan'da her gün 5 bin kişinin orucunu açacağı iftar çadırını da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, camilerde lokma döktürüp limonata ikram edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini bu yıl da sürdürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca vatandaşları aynı sofrada buluşturmayı sürdürecek. Her gün bir mahallede Denizlilileri iftar sofrasında bir araya getirerek Ramazan'ın manevi ikliminde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, ayrıca her gün 8 camide de lokma döktürüp limonata ikramında bulunacak. Mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alana iftar çadırını da kurarak tüm hazırlıkları tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, oda ve hayırseverlerin vereceği yemekleri burada vatandaşlara ulaştıracak. Yaşlı ve hastaların sıra beklemeden yemeklerinin masalarına kadar getirileceği iftar çadırında her gün çorba, sıcak yemek, pilav ve tatlı olmak üzere 4 çeşit yemek ikramı yapılacak. Başkan Zolan, her gün vatandaşlarla bir araya gelecek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 ayın sultanı Ramazan'da mahalle iftarları ve iftar çadırı geleneğinin bu yıl da süreceğini kaydetti. Ramazan bereketinin paylaşıldığı iftar sofralarında tüm Denizlililerle buluşmayı istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “İnsanımızın kaynaştığı, hayırda yarıştığı, fakir ve kimsesizlerin elinden tutulduğu bu mübarek ayda her gün farklı bir mahallemizde vatandaşlarımızla buluşmayı arzu ediyoruz" dedi. Denizli’yi büyük bir aile olarak gördüğünü vurgulayan Başkan Zolan, "Mahallelerimizde hemşehrilerimizle olmak bize huzur, güven ve mutluluk veriyor" diyerek, şimdiden herkesin Ramazan'ını tebrik ederek, mübarek ayın hayırlara vesile olmasını diledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini sürdürerek, Denizlilileri aynı sofrada bir araya getirmeye devam edecek.

Ramazan'da her gün 5 bin kişinin orucunu açacağı iftar çadırını da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, camilerde lokma döktürüp limonata ikram edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini bu yıl da sürdürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca vatandaşları aynı sofrada buluşturmayı sürdürecek. Her gün bir mahallede Denizlilileri iftar sofrasında bir araya getirerek Ramazan'ın manevi ikliminde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, ayrıca her gün 8 camide de lokma döktürüp limonata ikramında bulunacak. Mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alana iftar çadırını da kurarak tüm hazırlıkları tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, oda ve hayırseverlerin vereceği yemekleri burada vatandaşlara ulaştıracak. Yaşlı ve hastaların sıra beklemeden yemeklerinin masalarına kadar getirileceği iftar çadırında her gün çorba, sıcak yemek, pilav ve tatlı olmak üzere 4 çeşit yemek ikramı yapılacak.

Başkan Zolan, her gün vatandaşlarla bir araya gelecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 ayın sultanı Ramazan'da mahalle iftarları ve iftar çadırı geleneğinin bu yıl da süreceğini kaydetti. Ramazan bereketinin paylaşıldığı iftar sofralarında tüm Denizlililerle buluşmayı istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “İnsanımızın kaynaştığı, hayırda yarıştığı, fakir ve kimsesizlerin elinden tutulduğu bu mübarek ayda her gün farklı bir mahallemizde vatandaşlarımızla buluşmayı arzu ediyoruz" dedi. Denizli’yi büyük bir aile olarak gördüğünü vurgulayan Başkan Zolan, "Mahallelerimizde hemşehrilerimizle olmak bize huzur, güven ve mutluluk veriyor" diyerek, şimdiden herkesin Ramazan'ını tebrik ederek, mübarek ayın hayırlara vesile olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.