Serinhisarlılar Bir Araya Geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2014 - 23:19, Güncelleme: 23.05.2014 - 00:12 3065+ kez okundu.
 

Serinhisarlılar Bir Araya Geldi

"SEKÜYAD Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" tarafından her yıl Mayıs ayının üçüncü Pazar günü düzenlenen “Geleneksel Pilav Günü” etkinliği, 18 Mayıs Pazar günü Serinhisar Çamlık Aile Parkı’nda yapıldı.
İlçede ve ilçe dışında yaşayan her yaştan Serinhisarlı'yı buluşturan etkinlik ile ilgili düşüncelerini anlatan SEKÜYAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gebeş; “bu sene 3. kez yapılan Pilav Günü etkinliğinin ilk defa Serinhisar’da yapıldığını ve halkın yoğun ilgisinden dolayı son derece memnun ve mutlu olduklarını” belirtti.   “Pilav günü gibi etkinliklerin; Serinhisarlı vatandaşlarımızın birbirleri ile kaynaşmaları ve dayanışma içerisinde olabilmeleri için bir fırsat ve zemin oluşturduğunu” söyleyen İbrahim Gebeş, “başta hemşehrimiz Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı’ya, Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener’e, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’a, ilçemiz müftülüğüne ve etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Pilav günü etkinliği ile ilgili tüm giderlerin, derneğimiz üyesi hayırseverlerimiz ve Serinhisar Belediyesi tarafından karşılandı.  Hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza, etkinliğe katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
"SEKÜYAD Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" tarafından her yıl Mayıs ayının üçüncü Pazar günü düzenlenen “Geleneksel Pilav Günü” etkinliği, 18 Mayıs Pazar günü Serinhisar Çamlık Aile Parkı’nda yapıldı.
İlçede ve ilçe dışında yaşayan her yaştan Serinhisarlı'yı buluşturan etkinlik ile ilgili düşüncelerini anlatan SEKÜYAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gebeş; “bu sene 3. kez yapılan Pilav Günü etkinliğinin ilk defa Serinhisar’da yapıldığını ve halkın yoğun ilgisinden dolayı son derece memnun ve mutlu olduklarını” belirtti.
 
“Pilav günü gibi etkinliklerin; Serinhisarlı vatandaşlarımızın birbirleri ile kaynaşmaları ve dayanışma içerisinde olabilmeleri için bir fırsat ve zemin oluşturduğunu” söyleyen İbrahim Gebeş, “başta hemşehrimiz Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı’ya, Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener’e, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’a, ilçemiz müftülüğüne ve etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Pilav günü etkinliği ile ilgili tüm giderlerin, derneğimiz üyesi hayırseverlerimiz ve Serinhisar Belediyesi tarafından karşılandı.  Hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza, etkinliğe katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.