Müdür ve aile birliği başkanı okulları için amelelik yaptı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 13:35, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:20 952+ kez okundu.
 

Müdür ve aile birliği başkanı okulları için amelelik yaptı

Müdür ve aile birliği başkanı okulları için amelelik yaptı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Honaz ilçesinde okulun ihtiyaçları için el ele veren okul aile birliği üyeleri, 400 bin liralık kaynak oluşturdu. Okul müdürü ve aile birliği başkanının ekibiyle birlikte gönüllü olarak yer aldığı inşaat çalışmaları 40 günde tamamlanarak, okul yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.Honaz Cumhuriyet İlkokulu’nun acil ihtiyacı olan tuvalet, bahçe çiti, ana giriş kapısı ve aydınlatma gibi eksiklerinin giderilmesi için Okul Müdürü Soner Arslanoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Sabri Sarmana öncülüğünde kampanya başlatıldı. Kısa sürede 400 bin TL gibi önemli bir bütçenin temin edilmesinin ardından inşaat için kolar sıvandı. Okul Müdürü Arslanoğlu ve inşaat firması sahibi olan Arslanoğlu, bir inşaat işçisi gibi ellerindeki küreklerle çalışmalarda yer alırken; birlik başkanının firmasında çalışan işçiler de öğrenciler için ücretsiz olarak çalıştı. Ele ele verilen çalışmaların 40 günde tamamlanmasının ardından okul yepyeni bir görünüme kavuştu.Okul için yapılan çalışmalara destek verenlere teşekkür eden Okul Müdürü Soner Arslanoğlu, “Okulumuzun acil ihtiyacı olan 8 adet öğrenci tuvaletleri, zeytinlik alana güvenlik çitleri, ana giriş kapısı genişletme ve yenileme, koridorlara ve sınıflara led aydınlatma ve daha birçok yenilik yapıldı. Bizim bu koşturmacamıza destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Aile Birliği yönetimine, Honaz Belediyesine, ‘Okul ve eğitim hepimizin’ diyen hayırseverlerimize, bize inanıp destek olan velilerime, okulu evi gibi benimseyip koşturan kıymetli personellerimize, eğitim için gönlünü ortaya koyan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Biz yenilik ve ilerlemeyi sevgi ile yoğuran büyük bir aileyiz” dedi.
Müdür ve aile birliği başkanı okulları için amelelik yaptı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Honaz ilçesinde okulun ihtiyaçları için el ele veren okul aile birliği üyeleri, 400 bin liralık kaynak oluşturdu. Okul müdürü ve aile birliği başkanının ekibiyle birlikte gönüllü olarak yer aldığı inşaat çalışmaları 40 günde tamamlanarak, okul yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Honaz Cumhuriyet İlkokulu’nun acil ihtiyacı olan tuvalet, bahçe çiti, ana giriş kapısı ve aydınlatma gibi eksiklerinin giderilmesi için Okul Müdürü Soner Arslanoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Sabri Sarmana öncülüğünde kampanya başlatıldı. Kısa sürede 400 bin TL gibi önemli bir bütçenin temin edilmesinin ardından inşaat için kolar sıvandı. Okul Müdürü Arslanoğlu ve inşaat firması sahibi olan Arslanoğlu, bir inşaat işçisi gibi ellerindeki küreklerle çalışmalarda yer alırken; birlik başkanının firmasında çalışan işçiler de öğrenciler için ücretsiz olarak çalıştı. Ele ele verilen çalışmaların 40 günde tamamlanmasının ardından okul yepyeni bir görünüme kavuştu.

Okul için yapılan çalışmalara destek verenlere teşekkür eden Okul Müdürü Soner Arslanoğlu, “Okulumuzun acil ihtiyacı olan 8 adet öğrenci tuvaletleri, zeytinlik alana güvenlik çitleri, ana giriş kapısı genişletme ve yenileme, koridorlara ve sınıflara led aydınlatma ve daha birçok yenilik yapıldı. Bizim bu koşturmacamıza destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Aile Birliği yönetimine, Honaz Belediyesine, ‘Okul ve eğitim hepimizin’ diyen hayırseverlerimize, bize inanıp destek olan velilerime, okulu evi gibi benimseyip koşturan kıymetli personellerimize, eğitim için gönlünü ortaya koyan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Biz yenilik ve ilerlemeyi sevgi ile yoğuran büyük bir aileyiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.