100. yıl coşkusu doyasıya yaşanıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 22:40, Güncelleme: 11.12.2023 - 14:57 996+ kez okundu.
 

100. yıl coşkusu doyasıya yaşanıyor

100. yıl coşkusu doyasıya yaşanıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Kadınlar, çocuklar başta olmak üzere kente yönelik pek çok projeyi kadınların sayesinde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Birlikte başardık” dedi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı. 100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi. Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söyledi. Burada davetlilere seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’in 100. Yılını güçlü bir şekilde kutladıklarını ifade ederek, davetlerine icabet eden kadınlara teşekkür etti.“Birlikte Başardık”Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar, çocuklar ve kente yönelik pek çok projeyi birer birer yerine getirerek hizmete aldıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizi gerçekten bugün parmakla gösterilen bir noktaya getirdik. Sadece benim çalışmam değil, esas olan sizlerin desteğiyle bu çalışmaları yapmış olmamız. Denizli’mizde taş üstüne taş konduysa, birçok güzellikler yapıldıysa Allah’ın izniyle birlikte başardık. Bundan sonra yine bir ve beraber olarak Denizli’mizi daha ileriye ve güzele götürmek için gayret sarf edeceğiz. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur.”
100. yıl coşkusu doyasıya yaşanıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Kadınlar, çocuklar başta olmak üzere kente yönelik pek çok projeyi kadınların sayesinde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Birlikte başardık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı. 100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi. Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söyledi. Burada davetlilere seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’in 100. Yılını güçlü bir şekilde kutladıklarını ifade ederek, davetlerine icabet eden kadınlara teşekkür etti.

“Birlikte Başardık”
Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar, çocuklar ve kente yönelik pek çok projeyi birer birer yerine getirerek hizmete aldıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizi gerçekten bugün parmakla gösterilen bir noktaya getirdik. Sadece benim çalışmam değil, esas olan sizlerin desteğiyle bu çalışmaları yapmış olmamız. Denizli’mizde taş üstüne taş konduysa, birçok güzellikler yapıldıysa Allah’ın izniyle birlikte başardık. Bundan sonra yine bir ve beraber olarak Denizli’mizi daha ileriye ve güzele götürmek için gayret sarf edeceğiz. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.