PAÜ’de EGEKAF’24 hazırlıkları devam ediyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 10:21, Güncelleme: 08.11.2023 - 01:33 1425+ kez okundu.
 

PAÜ’de EGEKAF’24 hazırlıkları devam ediyor

PAÜ’de EGEKAF’24 hazırlıkları devam ediyor
Önümüzdeki yıl 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EGEKAF’24 hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.Hazırlıklar kapsamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ, Paydaş Üniversiteler Kariyer Merkezi Yetkilileri ve PAÜ KARMER yetkililerin katılımıyla çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.Toplantı gündemi çerçevesinde PAÜ Rektör Yardımcısı ve Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necip Atar, geçtiğimiz yıl ülke olarak yaşadığımız acı deprem tecrübesinin neticesinde 2024 yılına ertelenen Fuarın yeniden Denizli’de düzenleneceğini; bu hususta geçtiğimiz yıldan beri organizasyon ve etkinlikler bakımından hâlihazırda ciddi bir birikime sahip olunduğunu ifade etti. Nitekim mevcut işleyişte stant alanının şimdiden tam kapasiteye ulaştığını paydaş üniversitelerin yetkililerine beyan eden Prof. Dr. Atar, Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülin Öztaş, toplantı öncesinde faaliyete yeniden alınan Whatsapp grubu üzerinden paydaş üniversitelerle sürekli irtibatın sağlanacağını, mevcut etkinliklere dair gelişmelerin ve yeni düzenlemelerin ivedilikle Pamukkale Üniversite’ne bildirilmesinin önemli olduğunu belirtti.Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar’ın açılış konuşması ve EGEKAF’24 süreçleri ile ilgili bilgi vermesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ Yetenek Kapısı ve öğrenci katılımı ile ilgili taleplerini dile getirdi.CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ, deprem bölgesinden Ege Bölgesi’ne göç etmek durumunda kalan üniversite öğrencileri ve mezunlarının da gözetilerek daha etkin bir katılımın olası olumlu sonuçlarını vurgulayarak tüm paydaş üniversitelere Yetenek Kapısı başta olmak üzere Fuara katılımın artırılması güçlü bir motivasyon telkin ettiğini belirtti. Kızıldağ ayrıca, paydaş üniversitelerin şehirlerarası ulaşım organizasyonunu ivedilikle yapması gerekliliğini vurguladı.Paydaş Üniversite temsilcilerinin de EGEKAF’24 ile ilgili söz almasının ardından toplantı sona erdi.ö
PAÜ’de EGEKAF’24 hazırlıkları devam ediyor
Önümüzdeki yıl 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EGEKAF’24 hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Hazırlıklar kapsamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ, Paydaş Üniversiteler Kariyer Merkezi Yetkilileri ve PAÜ KARMER yetkililerin katılımıyla çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı gündemi çerçevesinde PAÜ Rektör Yardımcısı ve Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necip Atar, geçtiğimiz yıl ülke olarak yaşadığımız acı deprem tecrübesinin neticesinde 2024 yılına ertelenen Fuarın yeniden Denizli’de düzenleneceğini; bu hususta geçtiğimiz yıldan beri organizasyon ve etkinlikler bakımından hâlihazırda ciddi bir birikime sahip olunduğunu ifade etti. Nitekim mevcut işleyişte stant alanının şimdiden tam kapasiteye ulaştığını paydaş üniversitelerin yetkililerine beyan eden Prof. Dr. Atar, Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülin Öztaş, toplantı öncesinde faaliyete yeniden alınan Whatsapp grubu üzerinden paydaş üniversitelerle sürekli irtibatın sağlanacağını, mevcut etkinliklere dair gelişmelerin ve yeni düzenlemelerin ivedilikle Pamukkale Üniversite’ne bildirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar’ın açılış konuşması ve EGEKAF’24 süreçleri ile ilgili bilgi vermesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ Yetenek Kapısı ve öğrenci katılımı ile ilgili taleplerini dile getirdi.
CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ, deprem bölgesinden Ege Bölgesi’ne göç etmek durumunda kalan üniversite öğrencileri ve mezunlarının da gözetilerek daha etkin bir katılımın olası olumlu sonuçlarını vurgulayarak tüm paydaş üniversitelere Yetenek Kapısı başta olmak üzere Fuara katılımın artırılması güçlü bir motivasyon telkin ettiğini belirtti. Kızıldağ ayrıca, paydaş üniversitelerin şehirlerarası ulaşım organizasyonunu ivedilikle yapması gerekliliğini vurguladı.

Paydaş Üniversite temsilcilerinin de EGEKAF’24 ile ilgili söz almasının ardından toplantı sona erdi.ö

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.