Sigaraya Bir Zam Daha!

DENİZLİ GÜNCEL 01.11.2023 - 18:54, Güncelleme: 01.11.2023 - 18:54 2084+ kez okundu.
 

Sigaraya Bir Zam Daha!

Sigaraya, Yarından itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.
Sigaraya, 2 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platform Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden "Sigaraya 5 TL zam geçişi oldu." açıklamasında bulundu. Son sigara zammının ardından en ucuz sigara fiyatı 50.00 TL oldu. İşte Kasım 2023 Çarşamba güncel sigara fiyatları SİGARA FİYATLARINA ZAM MI GELDİ? Türkiye Tekel Platformları Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sigara fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?  Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş "Bir sigara grubuna 5 tl zam geçişi oldu zamlar gelmeye devam edecek." açıklamasında bulundu. Sigara zammı bu gece itibarıyla uygulanmaya başlanacak.
Sigaraya, Yarından itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.

Sigaraya, 2 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.

Türkiye Tekel Bayiler Platform Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden "Sigaraya 5 TL zam geçişi oldu." açıklamasında bulundu. Son sigara zammının ardından en ucuz sigara fiyatı 50.00 TL oldu.

İşte Kasım 2023 Çarşamba güncel sigara fiyatları

SİGARA FİYATLARINA ZAM MI GELDİ?

Türkiye Tekel Platformları Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sigara fiyatlarına zam geldiğini açıkladı.

SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU? 

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş "Bir sigara grubuna 5 tl zam geçişi oldu zamlar gelmeye devam edecek." açıklamasında bulundu. Sigara zammı bu gece itibarıyla uygulanmaya başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.