ARAÇ KAMYONUN ALTINDA KALDI İŞTE O ANLAR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 10:45, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:05 3004+ kez okundu.
 

ARAÇ KAMYONUN ALTINDA KALDI İŞTE O ANLAR

Denizli'nin Çivril ilçesinde çevre yolunda bir anlık hata yüzünden kazaya karışan 2 araç hasar gördü. 12 Nisan 2019 günü saat 14.20 sıralarında gerçekleşen kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre 12 Nisan 2019 günü saat 14.20 sıralarında Uşak istikametinden Çivril istikametine seyir eden 06 TGT 06 plakalı otomobil sürücüsü H.K.’ın hatalı şerit değiştirmesinden dolayı büyük kaza meydana geldi. Karabedirler Işıklı kavşağına yaklaştığı esnada son anda fikir değiştirip geri geri gittikten sonra hatalı şerit değiştiren H.k. arkasından gelen kamyonu fark edemeyince kazaya sebep oldu. 06 DF 2950 plakalı kamyon sürücüsü Aykut Demirtaş H.K’nın kullandığı araca çarpmamak için kullandığı kamyonun direksiyonunu kırarak önce kırmızı ışıkta bekleyen 20 L 1485 plakalı araç sürücüsü H.S’ın kullandığı araca çarptı ve daha sonra orta refüjden karşı şeride geçti. Ölen yada yaralanan olmayan kazada kazaya neden olan H.K’ın aracına bir şey olmazken kamyon ve diğer araçta ağır hasar meydana geldi. Kazalı araçlar olay yerine gelen çekici ile çekilirken yıkılan orta refüj belediye işçileri tarafından yeniden yapıldı.Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  İŞTE KAZA ANI   
Denizli'nin Çivril ilçesinde çevre yolunda bir anlık hata yüzünden kazaya karışan 2 araç hasar gördü. 12 Nisan 2019 günü saat 14.20 sıralarında gerçekleşen kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre 12 Nisan 2019 günü saat 14.20 sıralarında Uşak istikametinden Çivril istikametine seyir eden 06 TGT 06 plakalı otomobil sürücüsü H.K.’ın hatalı şerit değiştirmesinden dolayı büyük kaza meydana geldi. Karabedirler Işıklı kavşağına yaklaştığı esnada son anda fikir değiştirip geri geri gittikten sonra hatalı şerit değiştiren H.k. arkasından gelen kamyonu fark edemeyince kazaya sebep oldu.

06 DF 2950 plakalı kamyon sürücüsü Aykut Demirtaş H.K’nın kullandığı araca çarpmamak için kullandığı kamyonun direksiyonunu kırarak önce kırmızı ışıkta bekleyen 20 L 1485 plakalı araç sürücüsü H.S’ın kullandığı araca çarptı ve daha sonra orta refüjden karşı şeride geçti.
Ölen yada yaralanan olmayan kazada kazaya neden olan H.K’ın aracına bir şey olmazken kamyon ve diğer araçta ağır hasar meydana geldi. Kazalı araçlar olay yerine gelen çekici ile çekilirken yıkılan orta refüj belediye işçileri tarafından yeniden yapıldı.Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

İŞTE KAZA ANI 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.