SEYİR TEPESİNDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2019 - 15:05, Güncelleme: 08.04.2019 - 15:49 3630+ kez okundu.
 

SEYİR TEPESİNDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Seyir Tepesi yakınlarında 16 yaşında genç kız kendini kayalıklardan aşağıya bırakarak intihar etti.
Denizli’de Çamlık Seyir Tepesinin üzerinde dağın bir zirvesine çıkan genç kız, uçurumdan kendisini atarak canına kıydı. Feci şekilde hayatını kaybeden genç kızın düştüğü yerden ekipler cesedini çıkarmaya çalışıyor.  Denizli yeni bir intihar olayı ile sarsıldı. 16 yaşında olduğu tahmin edilen genç bir kız bugün saat 14.00 sıralarında Çamlık Seyir Tepesi üzerinde bulunan dağın bir tepesinden kendini yüzlerce metre boşluğa bıraktı. Uçurumdan taşlarla dolu zemine çakılan genç kız, hayatını feci şekilde kaybetti. Bölgeye polis, sağlık ekipleri ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Savcılık incelemesinin ardından genç kızın cesedi düştüğü uçurumdan çıkarılarak, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılacak. Olayla ilgili detaylar birazdan…
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Seyir Tepesi yakınlarında 16 yaşında genç kız kendini kayalıklardan aşağıya bırakarak intihar etti.

Denizli’de Çamlık Seyir Tepesinin üzerinde dağın bir zirvesine çıkan genç kız, uçurumdan kendisini atarak canına kıydı. Feci şekilde hayatını kaybeden genç kızın düştüğü yerden ekipler cesedini çıkarmaya çalışıyor. 
Denizli yeni bir intihar olayı ile sarsıldı. 16 yaşında olduğu tahmin edilen genç bir kız bugün saat 14.00 sıralarında Çamlık Seyir Tepesi üzerinde bulunan dağın bir tepesinden kendini yüzlerce metre boşluğa bıraktı. Uçurumdan taşlarla dolu zemine çakılan genç kız, hayatını feci şekilde kaybetti. Bölgeye polis, sağlık ekipleri ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Savcılık incelemesinin ardından genç kızın cesedi düştüğü uçurumdan çıkarılarak, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılacak. Olayla ilgili detaylar birazdan…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.