OYLAR YENİDEN SAYILACAK!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 18:04, Güncelleme: 03.04.2019 - 18:04 3618+ kez okundu.
 

OYLAR YENİDEN SAYILACAK!

31 Mart seçimlerinin tamamlanmasının ardından Honaz'da yapılan itiraz sonrasında oyların yeniden sayılmasına karar verilmişti. Honaz'ın ardından bir ilçede daha oylar yeniden sayılacak.
Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından Denizli'nin Honaz, Babadağ ve Baklan ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi, AK Parti ve İYİ Parti başvuru yapmıştı.  Denizli'nin Babadağ ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Ali Altı, rakibi AK Parti'li Salim Demirezen'den 17 oy fazla alarak, seçimi kazandı. Ali Altı 1720, Salim Demirezen ise 1703 ol aldı.  Tarışmalara konu olan seçim sonuçlarının ardından gözler ilçe seçim kuruluna çevrilmişti. Yapılan itirazları değerlendiren ilçe seçim kurulu, Babadağ'da sayımın tekrar yapılmasına karar verdi. Edinilen bilgilere Babadağ'da oyların yeniden sayılmasına başlandı. 
31 Mart seçimlerinin tamamlanmasının ardından Honaz'da yapılan itiraz sonrasında oyların yeniden sayılmasına karar verilmişti. Honaz'ın ardından bir ilçede daha oylar yeniden sayılacak.

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından Denizli'nin Honaz, Babadağ ve Baklan ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi, AK Parti ve İYİ Parti başvuru yapmıştı. 

Denizli'nin Babadağ ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Ali Altı, rakibi AK Parti'li Salim Demirezen'den 17 oy fazla alarak, seçimi kazandı. Ali Altı 1720, Salim Demirezen ise 1703 ol aldı. 

Tarışmalara konu olan seçim sonuçlarının ardından gözler ilçe seçim kuruluna çevrilmişti. Yapılan itirazları değerlendiren ilçe seçim kurulu, Babadağ'da sayımın tekrar yapılmasına karar verdi. Edinilen bilgilere Babadağ'da oyların yeniden sayılmasına başlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.