"KEŞKE HER YER DENİZLİ GİBİ OLSA"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 12:30, Güncelleme: 21.03.2019 - 12:30 3702+ kez okundu.
 

"KEŞKE HER YER DENİZLİ GİBİ OLSA"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için Denizli'ye geldi.
İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu , Denizli ve Buldan teşkilatlarını ziyaret etmek için geldiği Denizli'de bu sabah Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Dervişoğlu’na İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Hüseyin Bozkurt, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da eşlik etti. Dervişoğlu öncelikle Denizli'de tüm parti başkan adaylarının yürütmüş olduğu seçim çalışmalarını saygı ve siyasi nezaket çercevesinde gerçekleştirmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Keşke her yer Denizli gibi olsa" dedi. Dervişoğlu sürekli anketlerini yenilediklerini ve yaptırdıkları anketlerde önde çıktıklarını ifade etti. Gerçekleştirilen anketlerde kararsız seçmen olmadığını, anketlere karasız olarak yansıyan seçmen kitlesinin “baskı” nedeniyle tercihini gizlediğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli mitinginde "Terörist Denizliler nasılsınız?" ifadelerinin ardından ortaya çıkan tartışmalar hakkında ise. "Kimse bizim Genel Başkanımızı tehdit edemez, bizler başkanımızın arkasındayız" dedi.  Dervişoğlu Denizli merkezdeki teşkilat ziyaretinin ardından. Millet İttifakı çercevesinde adaylar konusunda annlaşmaya varmadıkları için her iki partinin kendi adayını çıkardığı Buldan ilçesine geçeceğini oradan uçakla Ordu'ya geçip teşkilat ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti. 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için Denizli'ye geldi.

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu , Denizli ve Buldan teşkilatlarını ziyaret etmek için geldiği Denizli'de bu sabah Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Dervişoğlu’na İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Hüseyin Bozkurt, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da eşlik etti.

Dervişoğlu öncelikle Denizli'de tüm parti başkan adaylarının yürütmüş olduğu seçim çalışmalarını saygı ve siyasi nezaket çercevesinde gerçekleştirmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Keşke her yer Denizli gibi olsa" dedi. Dervişoğlu sürekli anketlerini yenilediklerini ve yaptırdıkları anketlerde önde çıktıklarını ifade etti. Gerçekleştirilen anketlerde kararsız seçmen olmadığını, anketlere karasız olarak yansıyan seçmen kitlesinin “baskı” nedeniyle tercihini gizlediğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli mitinginde "Terörist Denizliler nasılsınız?" ifadelerinin ardından ortaya çıkan tartışmalar hakkında ise. "Kimse bizim Genel Başkanımızı tehdit edemez, bizler başkanımızın arkasındayız" dedi. 

Dervişoğlu Denizli merkezdeki teşkilat ziyaretinin ardından. Millet İttifakı çercevesinde adaylar konusunda annlaşmaya varmadıkları için her iki partinin kendi adayını çıkardığı Buldan ilçesine geçeceğini oradan uçakla Ordu'ya geçip teşkilat ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.