DENİZLİ'DE DEPREM

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 09:41, Güncelleme: 20.03.2019 - 10:09 3991+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE DEPREM

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. 09:34 ’de meydana gelen depremin derinliği 5.0  kilometre olarak ölçüldü. Denizli ve çevre illerde hissedilen deprem büyük korkuya neden oldu. Okullardaki öğrenciler tedbir amaçlı dışarıya çıkarılırken vatandaşlar ise uzun süre ev ve işyerlerine girmedi.  Acıpayam ilçesinde geceden bu zamana ortalama 13 deprem meydana gelmişti.  İŞTE SON DEPREMLER
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. 09:34 ’de meydana gelen depremin derinliği 5.0  kilometre olarak ölçüldü.

Denizli ve çevre illerde hissedilen deprem büyük korkuya neden oldu. Okullardaki öğrenciler tedbir amaçlı dışarıya çıkarılırken vatandaşlar ise uzun süre ev ve işyerlerine girmedi. 

Acıpayam ilçesinde geceden bu zamana ortalama 13 deprem meydana gelmişti. 

İŞTE SON DEPREMLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.