PAÜ'DE YATIRIM KULÜBÜ KURULDU

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2019 - 13:23, Güncelleme: 04.03.2019 - 13:23 3964+ kez okundu.
 

PAÜ'DE YATIRIM KULÜBÜ KURULDU

 Bu kulüpte yatırım, borsa, eğitim ve daha fazlası var.
Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından geçtiğimiz günlerde kurulan  (Ali VURAL,Sabahattin BAĞYAPAN,Bünyamin DİLSİZ,Melisa ATLI,Betül ŞEHOĞLU,Gökçe KABAY) ” Pamukkale Üniversitesi Yatırım Kulübü “ bir çok başarıya imza atıyor.  Son zamanlarda katıldıkları borsa yarışmalarında adını duyuran öğrenciler şimdi daha fazla başarı için çalışmalarına ve eğitimlerine hızla devam ediyor.  Topluluğun kuruluş amaçları: -   Yatırım araçları (hisse senetleri, bono, tahvil, yatırım fonları, varant, viop, altın, döviz, emtia, kripto paralar vb.) hakkında bilgi vermek; -   Üniversitedeki öğrencilerin Finansal Okur-Yazarlığını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak; -Borsayla ilgili Temel ve Teknik Analiz Eğitimleri vermek;        - Çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencileri bilgilendirmek ve sektöre olan ilgisini arttırarak merak uyandırmayı, öğrencilerin kendilerini ve mesleki alanlardaki geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.    
 Bu kulüpte yatırım, borsa, eğitim ve daha fazlası var.

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından geçtiğimiz günlerde kurulan  (Ali VURAL,Sabahattin BAĞYAPAN,Bünyamin DİLSİZ,Melisa ATLI,Betül ŞEHOĞLU,Gökçe KABAY) ” Pamukkale Üniversitesi Yatırım Kulübü “ bir çok başarıya imza atıyor.  Son zamanlarda katıldıkları borsa yarışmalarında adını duyuran öğrenciler şimdi daha fazla başarı için çalışmalarına ve eğitimlerine hızla devam ediyor. 

Topluluğun kuruluş amaçları:

-   Yatırım araçları (hisse senetleri, bono, tahvil, yatırım fonları, varant, viop, altın, döviz, emtia, kripto paralar vb.) hakkında bilgi vermek;
-   Üniversitedeki öğrencilerin Finansal Okur-Yazarlığını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak;
-Borsayla ilgili Temel ve Teknik Analiz Eğitimleri vermek;
       - Çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencileri bilgilendirmek ve sektöre olan ilgisini arttırarak merak uyandırmayı, öğrencilerin kendilerini ve mesleki alanlardaki geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.


   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.