HAFTA SONUNA DİKKAT!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 11:32, Güncelleme: 27.02.2019 - 11:32 4033+ kez okundu.
 

HAFTA SONUNA DİKKAT!

Denizli'nin yüksek kesimleri gelen soğuk hava ve kar yağışıyla birlikte beyazlara büründü.
Marmara ve Doğu bölgelerinde etkili olan soğuk hava dalgası Denizli'de de etkisini göstermeye başladı. Sıcaklıklık hızla düşerken Denizli'nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı başladı. Özellikle Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na kar yağışı nedeniyle bembeyaz oldu. 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla birlikte tekrar ziyaretçilerini bekliyor.  Bugün 8 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, Perşembe günü en düşük 1°  en yüksek 8° derece olacak. Perşembe ve Cuma günü parçalı bulutlu seyredecek olan hava hafta sonu ise yerini yağışlı bir havaya bırakacak.   
Denizli'nin yüksek kesimleri gelen soğuk hava ve kar yağışıyla birlikte beyazlara büründü.

Marmara ve Doğu bölgelerinde etkili olan soğuk hava dalgası Denizli'de de etkisini göstermeye başladı. Sıcaklıklık hızla düşerken Denizli'nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı başladı. Özellikle Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na kar yağışı nedeniyle bembeyaz oldu. 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla birlikte tekrar ziyaretçilerini bekliyor. 

Bugün 8 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, Perşembe günü en düşük 1°  en yüksek 8° derece olacak. Perşembe ve Cuma günü parçalı bulutlu seyredecek olan hava hafta sonu ise yerini yağışlı bir havaya bırakacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.