DENİZLİ'DE KAZA!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 12:59, Güncelleme: 19.02.2019 - 13:03 3696+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE KAZA!

Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Çameli Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen kazada 17 ES 190 plakalı kamyonet, Çameli Yumrutaş Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak tarlaya devrildi. Kazada, sürücü yoldan geçen vatandaşlar tarafından hafif yaralı bir şekilde araçtan çıkarıldı. Maddi hasar meydana gelen kazada sürücünün büyük bir şok yaşadığı belirtildi.  
Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Çameli Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen kazada 17 ES 190 plakalı kamyonet, Çameli Yumrutaş Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak tarlaya devrildi.

Kazada, sürücü yoldan geçen vatandaşlar tarafından hafif yaralı bir şekilde araçtan çıkarıldı. Maddi hasar meydana gelen kazada sürücünün büyük bir şok yaşadığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.