DENİZLİ'DE YENİ RÖPORTAJ FENOMENİ BULABİLDİ Mİ?

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 11:25, Güncelleme: 19.02.2019 - 11:45 3150+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE YENİ RÖPORTAJ FENOMENİ BULABİLDİ Mİ?

Aslen Antalya’da İlave TV adı altında açtığı Youtube kanalı ile gündemin nabzını tutan Arif Kocabıyık Denizli’de.
Bir çoğumuzun renkli insanlarla yaptığı röportajlarından tanıdığı İlave TV ‘nin ekran yüzü Arif Kocabıyık’ın son durağı Denizli oldu.  Gerçekleştirdiği röportajlarla Türkiye’de fenomen olan Kocabıyık yaklaşan yerel seçimler öncesinde Denizlili gençlerinde ısrarı üzerine Denizli’ye geldiğini belirterek sokağın nabzını tutmaya çalıştı.  Türkiye’de röpotaj fenomenlerini yakalayıp  sorduğu siyasi sorulara aldığı ilginç  cevaplarla  kendiside tüm Türkiye de tanınan bir isim olmayı başaran Kocabıyık, “Aradığın cevapları Denizli’de bulabildin mi?” sorusuna “Denizli’de insanlar fazla konuşma istemiyor. Günü birlik bir turist gibi geldim geri döneceğim “ dedi. Ayrıca Denizli’de tamamladığı çekimlerinin önümüzdeki günlerde youtube kanalında yayınlayacağını belirtti. Sadece Antalya’da değil Türkiye’nin bir çok şehrine ziyaretlerde bulunup eğlenceli röportajlara imza atan Kocabıyık kendisine bu işin sırrı ne diye sorduğumuzda yayınladığı ve tüm Türkiye’nin ilgiyle izlediği o röpotajların nasıl çıktığını şöyle özetledi.”Ben özellikle bir şey yapmıyorum genelde o fenomen olacak insanlar beni çekiyor. Olmadık bir caddede görünce tanıyorumda zaten, hemen evet diyorum bu olur.  Hemen soruyorum sorumu o zaten başlıyor anlatmaya sonrası malum zaten milyonlarla beraber izliyoruz o anlarımızı”dedi.
Aslen Antalya’da İlave TV adı altında açtığı Youtube kanalı ile gündemin nabzını tutan Arif Kocabıyık Denizli’de.

Bir çoğumuzun renkli insanlarla yaptığı röportajlarından tanıdığı İlave TV ‘nin ekran yüzü Arif Kocabıyık’ın son durağı Denizli oldu.  Gerçekleştirdiği röportajlarla Türkiye’de fenomen olan Kocabıyık yaklaşan yerel seçimler öncesinde Denizlili gençlerinde ısrarı üzerine Denizli’ye geldiğini belirterek sokağın nabzını tutmaya çalıştı.  Türkiye’de röpotaj fenomenlerini yakalayıp  sorduğu siyasi sorulara aldığı ilginç  cevaplarla  kendiside tüm Türkiye de tanınan bir isim olmayı başaran Kocabıyık, “Aradığın cevapları Denizli’de bulabildin mi?” sorusuna “Denizli’de insanlar fazla konuşma istemiyor. Günü birlik bir turist gibi geldim geri döneceğim “ dedi. Ayrıca Denizli’de tamamladığı çekimlerinin önümüzdeki günlerde youtube kanalında yayınlayacağını belirtti.

Sadece Antalya’da değil Türkiye’nin bir çok şehrine ziyaretlerde bulunup eğlenceli röportajlara imza atan Kocabıyık kendisine bu işin sırrı ne diye sorduğumuzda yayınladığı ve tüm Türkiye’nin ilgiyle izlediği o röpotajların nasıl çıktığını şöyle özetledi.”Ben özellikle bir şey yapmıyorum genelde o fenomen olacak insanlar beni çekiyor. Olmadık bir caddede görünce tanıyorumda zaten, hemen evet diyorum bu olur.  Hemen soruyorum sorumu o zaten başlıyor anlatmaya sonrası malum zaten milyonlarla beraber izliyoruz o anlarımızı”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.