OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2019 - 17:51, Güncelleme: 13.02.2019 - 17:51 4171+ kez okundu.
 

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Denizli Merkezefendi İlçesi Yeşilyurt mahallesindehareket halindeki otomobilde arıza olduğunu fark eden sürücüsü yolun kenarına çekip park etti
Araç durduğunda ön tarafından dumanlar ve alevler çıkmaya başladı.  Olayı fark eden sürücü itfaiyeyi aradı kısa sürede olay yerine gelen  itfaiye ekipleri yangını söndürüldü. Aracın alev alev yanma anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Olay, saat 17:30 sıralarında Yeşilyurt mahallesinde gerçekleşti. Yangında 20 DR 986  plakalı otomobil seyir halinde iken alev almaya başladı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalesi sonrası söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.Hareket halindeki otomobilde çıkan yangın sonrası araç sürücüsü yangını ucuz atlatırken,araç daha sonra olay yerine çağrılan çekici yardımıyla kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Denizli Merkezefendi İlçesi Yeşilyurt mahallesindehareket halindeki otomobilde arıza olduğunu fark eden sürücüsü yolun kenarına çekip park etti

Araç durduğunda ön tarafından dumanlar ve alevler çıkmaya başladı.  Olayı fark eden sürücü itfaiyeyi aradı kısa sürede olay yerine gelen  itfaiye ekipleri yangını söndürüldü. Aracın alev alev yanma anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, saat 17:30 sıralarında Yeşilyurt mahallesinde gerçekleşti. Yangında 20 DR 986  plakalı otomobil seyir halinde iken alev almaya başladı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalesi sonrası söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.Hareket halindeki otomobilde çıkan yangın sonrası araç sürücüsü yangını ucuz atlatırken,araç daha sonra olay yerine çağrılan çekici yardımıyla kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.