ANKARA'YA BOMBA ÇIKARMA

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2019 - 01:07, Güncelleme: 10.02.2019 - 01:36 2985+ kez okundu.
 

ANKARA'YA BOMBA ÇIKARMA

Aday tanıtım toplantısına gitmek için yola çıkan Ahmet Divarcı Ankara'ya boş gitmedi.
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı Ankara'da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına EYT mağdurları ile beraber gitmeyi tercih etti.  Türkiye'de yüzbinlerce kişinin mağdur olduğu ancak isteklerini hiç bir zaman siyasi arenada gerçeğe dönüştüremeyen kitlenin Denizli'deki sesi Pamukkale Belediye Başkanı Ahmet Divarcı oldu. Bugün Ankara'da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı için yola çıkacak olan Divarcı yine bugün Ankara'da gerçekleşecek olan EYT toplantısı için Denizli'den hareket eden EYT mağdurlarına destek olamk amacı ile Ankara yolculuğuna onlarla çıkmak istedi.  
Aday tanıtım toplantısına gitmek için yola çıkan Ahmet Divarcı Ankara'ya boş gitmedi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı Ankara'da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına EYT mağdurları ile beraber gitmeyi tercih etti. 

Türkiye'de yüzbinlerce kişinin mağdur olduğu ancak isteklerini hiç bir zaman siyasi arenada gerçeğe dönüştüremeyen kitlenin Denizli'deki sesi Pamukkale Belediye Başkanı Ahmet Divarcı oldu. Bugün Ankara'da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı için yola çıkacak olan Divarcı yine bugün Ankara'da gerçekleşecek olan EYT toplantısı için Denizli'den hareket eden EYT mağdurlarına destek olamk amacı ile Ankara yolculuğuna onlarla çıkmak istedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.