BÜYÜKŞEHİR ADAYI SÜLEYMAN DEMİREL OLDU

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.02.2019 - 12:53 3995+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ADAYI SÜLEYMAN DEMİREL OLDU

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı yaptığı basın toplantısıyla büyükşehir ve ilçe adaylarını tanıttı.
Saadet Partisi Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasıyla 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı. Basın açıklamasında  Büyükşehir ve 13 ilçe adayı tanıtıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Süleyman Demirel'in cepsiz ceket çıkışı dikkatlerden kaçmadı.  Toplantı Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz öncülüğünde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Taner İzgi, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ramazan Salim, diğer ilçe adayları ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.  Toplantıda konuşan Süleyman Demirel "İnsanlık tarihinin yeni bir dönemece girdiği bu zorlu zamanlarda aziz milletimiz, şanlı tarihinden aldığı güçle kendisini parlak bir geleceğe taşıyacak yeni bir insan ve toplum anlayışına, yeni bir ahlak bilincine ve siyaset kültürüne ihtiyaç duymaktadır. Öteden beri bu ihtiyacın farkında olan bizler, öğrencilik yıllarımızdan halkımızın huzuruna çıktığımız bugüne değin zihnimizi ve gönlümüzü hep diri tutmaya ve bir diriliş vakti için kendimizi her bakımdan hazırlamaya gayret ettik. Bize bu yolda güç ve heyecan veren; gönül erlerinin, mana önderlerinin nefesiyle mayalanmış bu toprağa, bu bin yıllık vatana duyduğumuz aşk ve bağlılık olmuştur. Yüce Allahtan en başta niyazım şudur ki bizi bu temiz aslımızdan, bu samimi hissiyat ve duruştan hiçbir vakit uzak düşürmesin. Bizim bir sözümüz var: Siyasette ve belediyecilikte ne bir şahıs ne de bir parti ne de bir yöntem mutlak ve seçeneksiz değildir. Kaldı ki böyle düşünüldüğü anda daha ideal, daha doğru yol ve yöntemler arama imkânı kalmayacaktır. Düşünce tarihinde olduğu gibi siyaset tarihinde de her zaman yeni sorular sorulmuş, zamanın ihtiyaçlarına göre yeni cevaplar verilmiş, devlet yönetiminde başka usül ve esaslar gündeme gelmiş, yeni fikri ve siyasi hareketler doğarak tekliflerini insanlığa sunmuştur. Biz de gerek ülke siyasetinde gerekse belediyecilikte her zaman “Bir ihtimal daha var” diyoruz.  Belediye Başkanlığına talip oluşumuz da halkımıza nicedir ihtiyaç duyduğu ahlaklı ve ilkeli siyaset tarzını, dürüst ve mütevazi tavrı, örnek ve samimi belediyeciliği sunmaktır" ifadelerini kullandı.  KÜPESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel basın açıklaması sonrası küpe takması ile ilgili kendisine yöneltilen soruya ise "Ben normalde bunu takıyordum, şimdi başkan adayı olduk diye bunu çıkarmama hiç samimi olmazdı. Biz dün neysek bugünde oyuz" dedi.  SÜLEYMAN DEMİREL KİMDİR? Saadet Partisi'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Süleyman Demirel, 1980 doğumlu ihracat ile uğraşan iş adamıdır. Aynı zamanda kapatılan Refah Partisi'nin son gençlik kolları başkanıydı. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda etkin görev alan 39 yaşındaki Demirel, Denizlispor'da da 2 dönem asbaşkanlık görevini yürüttü. İŞTE ADAYLARIN TAM LİSTESİ   
Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı yaptığı basın toplantısıyla büyükşehir ve ilçe adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasıyla 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı. Basın açıklamasında  Büyükşehir ve 13 ilçe adayı tanıtıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Süleyman Demirel'in cepsiz ceket çıkışı dikkatlerden kaçmadı. 

Toplantı Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz öncülüğünde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Taner İzgi, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ramazan Salim, diğer ilçe adayları ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. 

Toplantıda konuşan Süleyman Demirel "İnsanlık tarihinin yeni bir dönemece girdiği bu zorlu zamanlarda aziz milletimiz, şanlı tarihinden aldığı güçle kendisini parlak bir geleceğe taşıyacak yeni bir insan ve toplum anlayışına, yeni bir ahlak bilincine ve siyaset kültürüne ihtiyaç duymaktadır. Öteden beri bu ihtiyacın farkında olan bizler, öğrencilik yıllarımızdan halkımızın huzuruna çıktığımız bugüne değin zihnimizi ve gönlümüzü hep diri tutmaya ve bir diriliş vakti için kendimizi her bakımdan hazırlamaya gayret ettik. Bize bu yolda güç ve heyecan veren; gönül erlerinin, mana önderlerinin nefesiyle mayalanmış bu toprağa, bu bin yıllık vatana duyduğumuz aşk ve bağlılık olmuştur. Yüce Allahtan en başta niyazım şudur ki bizi bu temiz aslımızdan, bu samimi hissiyat ve duruştan hiçbir vakit uzak düşürmesin. Bizim bir sözümüz var: Siyasette ve belediyecilikte ne bir şahıs ne de bir parti ne de bir yöntem mutlak ve seçeneksiz değildir. Kaldı ki böyle düşünüldüğü anda daha ideal, daha doğru yol ve yöntemler arama imkânı kalmayacaktır. Düşünce tarihinde olduğu gibi siyaset tarihinde de her zaman yeni sorular sorulmuş, zamanın ihtiyaçlarına göre yeni cevaplar verilmiş, devlet yönetiminde başka usül ve esaslar gündeme gelmiş, yeni fikri ve siyasi hareketler doğarak tekliflerini insanlığa sunmuştur. Biz de gerek ülke siyasetinde gerekse belediyecilikte her zaman “Bir ihtimal daha var” diyoruz.  Belediye Başkanlığına talip oluşumuz da halkımıza nicedir ihtiyaç duyduğu ahlaklı ve ilkeli siyaset tarzını, dürüst ve mütevazi tavrı, örnek ve samimi belediyeciliği sunmaktır" ifadelerini kullandı. 

KÜPESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel basın açıklaması sonrası küpe takması ile ilgili kendisine yöneltilen soruya ise "Ben normalde bunu takıyordum, şimdi başkan adayı olduk diye bunu çıkarmama hiç samimi olmazdı. Biz dün neysek bugünde oyuz" dedi. 

SÜLEYMAN DEMİREL KİMDİR?

Saadet Partisi'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Süleyman Demirel, 1980 doğumlu ihracat ile uğraşan iş adamıdır. Aynı zamanda kapatılan Refah Partisi'nin son gençlik kolları başkanıydı. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda etkin görev alan 39 yaşındaki Demirel, Denizlispor'da da 2 dönem asbaşkanlık görevini yürüttü.

İŞTE ADAYLARIN TAM LİSTESİ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.