TED KOLEJİ'NDEN VELİLERE ÖNEMLİ SEMİNER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2019 - 17:55, Güncelleme: 09.01.2019 - 17:55 4051+ kez okundu.
 

TED KOLEJİ'NDEN VELİLERE ÖNEMLİ SEMİNER

TED Denizli Koleji 13 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Giriş ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerin velileri için “Hayat Başarısında Anne Baba Tutumu” konulu semineri gerçekleştirecek.
Ülkemizin eğitim alanında ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği’nin 91 yıldır Türk eğitim sistemini daha ileri bir noktaya taşımak, bilimsel temelleri geliştirmek, toplumu bilinçlendirmek misyonu kapsamında TED Denizli Koleji tarafından yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi. TED Denizli Koleji Giriş ve Bursluluk Sınavı’nın düzenlendiği 13 Ocak 2019 tarihinde Kişisel Gelişim Uzmanı ve Sosyolog Barış BALCI tarafından “Hayat Başarısında Anne ve Baba Tutumu” konulu seminer verilecek. Sınava girecek öğrencilerin velileri için gerçekleştirilecek seminerde; hayat başarısında okul, öğrenci, veli bütünlüğünün önemi; sınav kaygısı, sorunlar, çözüm önerileri, kariyer planlaması, aile içi iletişim gibi konular yer alacak. Giriş ve Bursluluk Sınavı ve “Hayat Başarısında Anne Baba Tutumu Semineri” 13 Ocak 2019 tarihinde 4. ve 5. sınıflar için saat 10.00, 6,7,8, ve 9. sınıflar için saat 12.30’da iki oturum halinde gerçekleştirilecek.  Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri www.teddenizli.k12.tr  web adresi veya 0 258 385 73 85 numaralı telefondan yapılabilir.   
TED Denizli Koleji 13 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Giriş ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerin velileri için “Hayat Başarısında Anne Baba Tutumu” konulu semineri gerçekleştirecek.

Ülkemizin eğitim alanında ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği’nin 91 yıldır Türk eğitim sistemini daha ileri bir noktaya taşımak, bilimsel temelleri geliştirmek, toplumu bilinçlendirmek misyonu kapsamında TED Denizli Koleji tarafından yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

TED Denizli Koleji Giriş ve Bursluluk Sınavı’nın düzenlendiği 13 Ocak 2019 tarihinde Kişisel Gelişim Uzmanı ve Sosyolog Barış BALCI tarafından “Hayat Başarısında Anne ve Baba Tutumu” konulu seminer verilecek. Sınava girecek öğrencilerin velileri için gerçekleştirilecek seminerde; hayat başarısında okul, öğrenci, veli bütünlüğünün önemi; sınav kaygısı, sorunlar, çözüm önerileri, kariyer planlaması, aile içi iletişim gibi konular yer alacak.

Giriş ve Bursluluk Sınavı ve “Hayat Başarısında Anne Baba Tutumu Semineri” 13 Ocak 2019 tarihinde 4. ve 5. sınıflar için saat 10.00, 6,7,8, ve 9. sınıflar için saat 12.30’da iki oturum halinde gerçekleştirilecek.  Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri www.teddenizli.k12.tr  web adresi veya 0 258 385 73 85 numaralı telefondan yapılabilir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.