GÜCÜ YETMEDİ!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 17.12.2018 - 14:53 3248+ kez okundu.
 

GÜCÜ YETMEDİ!

15 yıldır Denizli'de iktidar olmayı hedefleyen CHP'nin şimdi ki İl Başkanı Mahir Akbaba tarafından yapılan basın açıklamasında "Çocuğunu kaybetmiş baba gibiyim" sözleri tartışmaların odağı oldu.
Basına ve kamuoyuna yansıyan "Kırmızı çizgimiz ilçeler" sözleri Büyükşehirin İYİ PARTİ'ye verilmesi ile hiç bir anlam ifade etmezken, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba'nın "3 gündür çocugunu kaybetmiş bir baba  gibiyim" sözleri, kaybedilen büyükşehirin avuntusu olabilir mi? Akbaba bu sözlerle günah çıkarttığını düşünüyor olsa da CHP seçmeni aynı görüşü paylaşmıyor.  Ali Rıza Ertemur'un istifasının ardından İl Başkanı olan Mahir Akbaba, gectiğimiz günlerde Ankara'ya bir çıkarma yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşememiş, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile bir toplantı düzenleyip istediğini alamadan Denizli'ye geri dönmüştür.  Akabinde önceki gün, bununla ilgili olarak, Denizli basınına mail atan Mahir Akbaba saat 18:00 de duyurdugu toplantı saatine uymayıp tam 2 saat sonra basının karşısına geçmeyi başardı.  Basının karşısına geçen Akbaba, "Kırmızı çizgimiz ilçeler" diyerek Büyükşehirden vazgeçtiğini ilan etti. 
15 yıldır Denizli'de iktidar olmayı hedefleyen CHP'nin şimdi ki İl Başkanı Mahir Akbaba tarafından yapılan basın açıklamasında "Çocuğunu kaybetmiş baba gibiyim" sözleri tartışmaların odağı oldu.

Basına ve kamuoyuna yansıyan "Kırmızı çizgimiz ilçeler" sözleri Büyükşehirin İYİ PARTİ'ye verilmesi ile hiç bir anlam ifade etmezken, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba'nın "3 gündür çocugunu kaybetmiş bir baba  gibiyim" sözleri, kaybedilen büyükşehirin avuntusu olabilir mi? Akbaba bu sözlerle günah çıkarttığını düşünüyor olsa da CHP seçmeni aynı görüşü paylaşmıyor. 

Ali Rıza Ertemur'un istifasının ardından İl Başkanı olan Mahir Akbaba, gectiğimiz günlerde Ankara'ya bir çıkarma yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşememiş, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile bir toplantı düzenleyip istediğini alamadan Denizli'ye geri dönmüştür.  Akabinde önceki gün, bununla ilgili olarak, Denizli basınına mail atan Mahir Akbaba saat 18:00 de duyurdugu toplantı saatine uymayıp tam 2 saat sonra basının karşısına geçmeyi başardı. 

Basının karşısına geçen Akbaba, "Kırmızı çizgimiz ilçeler" diyerek Büyükşehirden vazgeçtiğini ilan etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.