Denizli Uğur Okulları Gönderdi, Onlar mutlu oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 12:17, Güncelleme: 10.12.2018 - 12:17 4225+ kez okundu.
 

Denizli Uğur Okulları Gönderdi, Onlar mutlu oldu

Denizli Özel Uğur Okulları öğrenci ve öğretmenleri Bingöl/Solhan Atatürk Ortaokul'unun kitap yardımı kampanyasına katılmak için seferber oldu.
  Denizli Uğur Okullarında başlatılan çalışma ile toplanan 420 kitap, öğrenciler tarafından tasniflenerek, özenle kolillere konuldu. Denizli Uğur Okulları öğrencileri Bingöl/Solhan' da ki  okula, kitapların yanında bir de mektup göndererek onlara şu sözlerle seslendiler; "Bingöl Solhan Ortaokulunda okumakta olan sevgili öğrenci arkadaşlarım; biz,Uğur okulları öğrencileri olarak büyük bir zevkle okuduğumuz kitaplarımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlere ufak da olsa bir katkımız olabilecekse ne mutlu bizlere. Tüm eğitim hayatınız boyunca başarılar diler, sevgilerimizi sunarız." Bingöl Solhan Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olan Ferhat Kılıç'ın yardımı ile bu mektup ve kitaplar, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı. Bingöl Solhan Ortaokulu öğrencileri de  Denizli Uğur Okullarına gönderdiği teşekkür mektubunda: " Sevgili Denizli Uğur Okulları idareciler, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarımız; Biz Solhan Atatürk Ortaokulu öğrencileri olarak gönderdiğiniz kitaplar ve ince davranışınız için sizlere teşekkür ediyoruz.Sesimize kulak verdiğiniz için, yardımlaşma duygusunu yaşattığınız için ve bizleri yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ediyoruz. Herşey için teşekkürler. " diyerek mutluluklarını iletti.    
Denizli Özel Uğur Okulları öğrenci ve öğretmenleri Bingöl/Solhan Atatürk Ortaokul'unun kitap yardımı kampanyasına katılmak için seferber oldu.

 

Denizli Uğur Okullarında başlatılan çalışma ile toplanan 420 kitap, öğrenciler tarafından tasniflenerek, özenle kolillere konuldu. Denizli Uğur Okulları öğrencileri Bingöl/Solhan' da ki  okula, kitapların yanında bir de mektup göndererek onlara şu sözlerle seslendiler;

"Bingöl Solhan Ortaokulunda okumakta olan sevgili öğrenci arkadaşlarım; biz,Uğur okulları öğrencileri olarak büyük bir zevkle okuduğumuz kitaplarımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlere ufak da olsa bir katkımız olabilecekse ne mutlu bizlere. Tüm eğitim hayatınız boyunca başarılar diler, sevgilerimizi sunarız."

Bingöl Solhan Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olan Ferhat Kılıç'ın yardımı ile bu mektup ve kitaplar, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı. Bingöl Solhan Ortaokulu öğrencileri de  Denizli Uğur Okullarına gönderdiği teşekkür mektubunda:

" Sevgili Denizli Uğur Okulları idareciler, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarımız; Biz Solhan Atatürk Ortaokulu öğrencileri olarak gönderdiğiniz kitaplar ve ince davranışınız için sizlere teşekkür ediyoruz.Sesimize kulak verdiğiniz için, yardımlaşma duygusunu yaşattığınız için ve bizleri yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ediyoruz. Herşey için teşekkürler. " diyerek mutluluklarını iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.