PERİNÇEK DENİZLİ'YE GELİYOR

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 30.11.2018 - 14:24 2911+ kez okundu.
 

PERİNÇEK DENİZLİ'YE GELİYOR

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Denizli'ye geliyor.
Yeni sürecin çözümü ise Üretmek! Üretmek! Üretmek! Ziyaret öncesi bir açıklama yapan Vatan Partisi Denizli İl Sekreteri Ahmet Suseven şunları söyledi: Vatan Partisi, Türkiye'nin her yerinde üretimin temel taşı küçük,orta ve büyük sanayici, çiftçi, işçilerle beraber TÜrkiye'de yaşanan krizin çıkış yolunu tartıştığı ve sonuçlar çıkardığı ‘’Üretici Kurultayı’’ düzenliyor. Denizli İl Merkezi olarak, Vatan Partisi Genel Başkanı sayın Dr.Doğu Perinçek'in katılacağı, Vatan Partisi Gn. Bşk. Yrd. ve Çiftçi bürosu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Çakır, Hay-Koop Başkanı Mehmet Varol, tecrübeli sanayici Faruk Alyaz ve  Ekonomist Kubilay Gürsoy'un konuşmacı olacağı kurultaya tüm halkımızı davet ediyoruz. 7 Aralık günü saat 11:00'da başlayacak olan Üretici Kurultayı Sarmaşık Düğün Salonu'nda(Tren garı yanı) olacaktır. Üretici Kurultayı ile ilgili sorusu olan bütün vatandaşlarımız 0536 330 62 52 nolu telefondan il başkanlığımıza ulaşabilirler. 
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Denizli'ye geliyor.

Yeni sürecin çözümü ise Üretmek! Üretmek! Üretmek!

Ziyaret öncesi bir açıklama yapan Vatan Partisi Denizli İl Sekreteri Ahmet Suseven şunları söyledi:

Vatan Partisi, Türkiye'nin her yerinde üretimin temel taşı küçük,orta ve büyük sanayici, çiftçi, işçilerle beraber TÜrkiye'de yaşanan krizin çıkış yolunu tartıştığı ve sonuçlar çıkardığı ‘’Üretici Kurultayı’’ düzenliyor. Denizli İl Merkezi olarak, Vatan Partisi Genel Başkanı sayın Dr.Doğu Perinçek'in katılacağı, Vatan Partisi Gn. Bşk. Yrd. ve Çiftçi bürosu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Çakır, Hay-Koop Başkanı Mehmet Varol, tecrübeli sanayici Faruk Alyaz ve  Ekonomist Kubilay Gürsoy'un konuşmacı olacağı kurultaya tüm halkımızı davet ediyoruz. 7 Aralık günü saat 11:00'da başlayacak olan Üretici Kurultayı Sarmaşık Düğün Salonu'nda(Tren garı yanı) olacaktır. Üretici Kurultayı ile ilgili sorusu olan bütün vatandaşlarımız 0536 330 62 52 nolu telefondan il başkanlığımıza ulaşabilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.