EKİPLER SAHADA!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2018 - 19:04, Güncelleme: 19.11.2018 - 19:34 3517+ kez okundu.
 

EKİPLER SAHADA!

Arama kurtarma çalışmalarında son durum...
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir öğrenci ve bir öğretici pilotla Çıldır Havalimanı'ndan kalkan Cessna 172 tipi bir eğitim uçağının Denizli Babadağ civarında radardan kaybolduğunu söyledi. Babadağ ilçesinde dağlık alana düşen 2 kişilik eğitim uçağını arama çalışmaları devam ediyor. Babadağ ilçesindeki dağlık alanda düşen uçağın arama çalışmasının yapıldığı alanın sarp kayalık ve havanın da sisli olması nedeniyle kurtarma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor. Askeri helikopterle havadan destek veren ekipler de çalışmalarına devam ediyor.
Arama kurtarma çalışmalarında son durum...

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir öğrenci ve bir öğretici pilotla Çıldır Havalimanı'ndan kalkan Cessna 172 tipi bir eğitim uçağının Denizli Babadağ civarında radardan kaybolduğunu söyledi.

Babadağ ilçesinde dağlık alana düşen 2 kişilik eğitim uçağını arama çalışmaları devam ediyor. Babadağ ilçesindeki dağlık alanda düşen uçağın arama çalışmasının yapıldığı alanın sarp kayalık ve havanın da sisli olması nedeniyle kurtarma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor. Askeri helikopterle havadan destek veren ekipler de çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.