VALİYİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2018 - 17:14, Güncelleme: 12.11.2018 - 17:14 2952+ kez okundu.
 

VALİYİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Valimiz Hasan Karahan Honaz İlçesini ziyaret etti.
  Denizli Valisi  Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Honaz ilçesine  gitti. İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Zafer Öz ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, Kaymakam Zafer Öz’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Honaz ilçemizde yapımı devam eden Honaz Yatılı Kız Öğrenci Yurdu ile Honaz Belediyesi Yaş Meyve Sebze Alım Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.  Daha sonra Honaz Belediyesi’ne geçen Valimiz Hasan Karahan Belediye önünde  Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan  Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Valimiz Hasan Karahan Honaz İlçe ziyaretinde, Honaz Adil Akan Ortaokulunu da ziyaret ederek burada  öğretmen ve öğrenciler ile biraraya geldi. Robotik kodlama atölyesini gezen Valimiz öğrenciler tarafından yapılan robotik deneyleri inceleyerek bilgi aldı.
Valimiz Hasan Karahan Honaz İlçesini ziyaret etti.

 

Denizli Valisi  Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Honaz ilçesine  gitti.

İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Zafer Öz ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, Kaymakam Zafer Öz’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Honaz ilçemizde yapımı devam eden Honaz Yatılı Kız Öğrenci Yurdu ile Honaz Belediyesi Yaş Meyve Sebze Alım Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

 Daha sonra Honaz Belediyesi’ne geçen Valimiz Hasan Karahan Belediye önünde  Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan  Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Valimiz Hasan Karahan Honaz İlçe ziyaretinde, Honaz Adil Akan Ortaokulunu da ziyaret ederek burada  öğretmen ve öğrenciler ile biraraya geldi. Robotik kodlama atölyesini gezen Valimiz öğrenciler tarafından yapılan robotik deneyleri inceleyerek bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.