DENİZLİ UĞUR OKULLARI ATATÜRK'Ü UNUTMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2018 - 17:18, Güncelleme: 10.11.2018 - 17:18 2909+ kez okundu.
 

DENİZLİ UĞUR OKULLARI ATATÜRK'Ü UNUTMADI

Denizli Özel Uğur Okulları, öğrenci, öğretmen ve velileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, bir konuşma yapan Uğur Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Veli Tozan ‘Atatürk gibi insanlar, bir nesil için doğmadıkları gibi belli bir devre için de doğmazlar; onlar önderlikleri ile yüzyıllarca, milletlerin tarihlerinde hüküm sürecek insanlardır. Büyük insanlar her millete her zaman nasip olmazlar. Ne mutlu bizlere ki çağımızda o deha Türk Milletine nasip olmuştur’ sözlerini dinleyenlere hatırlattı. Denizli Özel Uğur Okulları öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo, şiirler ve lirik dans gösterisi ile devam etti. Okul öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan koro ekibi Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirerek Ata'sını andı. Resim ve Sosyal Bilgiler zümresinin oluşturduğu görsel çalışmalar eşliğinde, Ulu Önder Atatürk'ü anma töreni,öğrencilerin anı defterini yazmaları ile sona erdi.

Denizli Özel Uğur Okulları, öğrenci, öğretmen ve velileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün
aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, bir konuşma yapan Uğur Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Veli Tozan ‘Atatürk gibi insanlar, bir nesil için doğmadıkları gibi belli bir devre için de doğmazlar; onlar önderlikleri ile yüzyıllarca, milletlerin tarihlerinde hüküm sürecek insanlardır. Büyük insanlar her millete her zaman nasip olmazlar. Ne mutlu bizlere ki çağımızda o deha Türk Milletine nasip olmuştur’ sözlerini dinleyenlere hatırlattı. Denizli Özel Uğur Okulları öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo, şiirler ve lirik dans gösterisi ile devam etti. Okul öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan koro ekibi Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirerek Ata'sını andı. Resim ve Sosyal Bilgiler zümresinin oluşturduğu görsel çalışmalar eşliğinde, Ulu Önder Atatürk'ü anma töreni,öğrencilerin anı defterini yazmaları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.