GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2018 - 22:36, Güncelleme: 09.11.2018 - 22:36 2776+ kez okundu.
 

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

Meydana gelen kazada
Denizli Acıpayam İlçesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Motosikletin çarptığı otomobilin yandan ağır hasar alması dikkat çekti. Kaza, akşam saatlerinde Acıpayam ilçesi Kelekçi Mahallesi’nde 16.00 sıralarında meydana geldi. İlçe merkezinden Boğazardı Caddesi istikametine doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü H.D., karşı istikametten gelen ve evine girmeye çalışan R.T.’nin kullandığı otomobile sağ kapıdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kapı içeri doğru çökerken motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yere düştü. Kazayı gören çevredekiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Motosikletin çarptığı otomobilin yandan ağır hasar alması dikkat çekti. Olay yerine gelen ekipler; kazada yaralı olan H.D. ve R.T. ambulansla Acıpayam Devlet hastanesine kaldırıldı Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
Meydana gelen kazada

Denizli Acıpayam İlçesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Motosikletin çarptığı otomobilin yandan ağır hasar alması dikkat çekti.

Kaza, akşam saatlerinde Acıpayam ilçesi Kelekçi Mahallesi’nde 16.00 sıralarında meydana geldi. İlçe merkezinden Boğazardı Caddesi istikametine doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü H.D., karşı istikametten gelen ve evine girmeye çalışan R.T.’nin kullandığı otomobile sağ kapıdan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kapı içeri doğru çökerken motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yere düştü. Kazayı gören çevredekiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Motosikletin çarptığı otomobilin yandan ağır hasar alması dikkat çekti. Olay yerine gelen ekipler; kazada yaralı olan H.D. ve R.T. ambulansla Acıpayam Devlet hastanesine kaldırıldı Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.