Çameli'de toz ve çamurlu yol kalmıyor

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 16:44, Güncelleme: 07.11.2018 - 16:46 3732+ kez okundu.
 

Çameli'de toz ve çamurlu yol kalmıyor

Çameli'de yol yapımı devam ediyor.
Denizli'nin Çameli İlçesi Yunuspınarı Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor Yapılan çalışmaları yerinde takip eden, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ve yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti. Başkan Arslan Hedefimiz mahalle aralarındaki sokakları kilitli parke taşlarıyla süsleyerek, vatandaşlarımızın toz ve çamurlu yolları kullanma derdine son vermektir.Kilitli Parke Çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR Yapılan kilitli parke çalışması ile mahalle sakinleri sokakları çok daha güzel bir görünüme kavuşmaya başladığını dile getiren ilçe merkez mahalle sakinleri tarafından beğeni ile karşılandı.
Çameli'de yol yapımı devam ediyor.

Denizli'nin Çameli İlçesi Yunuspınarı Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ve yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Başkan Arslan Hedefimiz mahalle aralarındaki sokakları kilitli parke taşlarıyla süsleyerek, vatandaşlarımızın toz ve çamurlu yolları kullanma derdine son vermektir.Kilitli Parke Çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi

MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Yapılan kilitli parke çalışması ile mahalle sakinleri sokakları çok daha güzel bir görünüme kavuşmaya başladığını dile getiren ilçe merkez mahalle sakinleri tarafından beğeni ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.