CUMA GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2018 - 21:28, Güncelleme: 11.10.2018 - 22:04 4070+ kez okundu.
 

CUMA GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Son günlerde Denizli'yi etkisi altına alan sağanak yağmur bu hafta sonunda yine devam edecek.
Yaz mevsimin sona ermesi ile birlikte sonbahar ve ardından gelecek olan kış mevsiminin soğuk ve yağışlı günlerini yaşamaya başladık. Geceleri hava sıcaklıklarının hissedilebilir değerlerde düşmesi ve ardından gelen yağışlı hava ilerleryen günlerde de devam edecek. Alınan son tahminler ve meteorolojinin verilerine göre Denizli'yi önümüzdeki hafta sonu ve gelecek haftada yağmurlu günler bekliyor.  Tahminlere göre Denizlililer yarın sabah güneşli bir güne uyanacak. Öğle saatlerinde ise gökyüzünü yine yağmur bulutları kaplayacak. Saatler 12.00 - 13.00 arasına geldiğinde yağışlı havanın tekrar etkili olması bekleniyor. Saat 16.00- 18.00 saatleri arasında 24-26 derece sıcaklık seviyesinin beklendiği şehrimizde bu durum akşam saatlerinde 18 derece, gece ise 12 derecelere kadar düşebilecek.  Sabah çocuklarını okullarına gönderecek anne ve babalarının çocuklarını mutkala şemsiye veya yağmurlukla göndermelerinde fayda var.  
Son günlerde Denizli'yi etkisi altına alan sağanak yağmur bu hafta sonunda yine devam edecek.

Yaz mevsimin sona ermesi ile birlikte sonbahar ve ardından gelecek olan kış mevsiminin soğuk ve yağışlı günlerini yaşamaya başladık. Geceleri hava sıcaklıklarının hissedilebilir değerlerde düşmesi ve ardından gelen yağışlı hava ilerleryen günlerde de devam edecek. Alınan son tahminler ve meteorolojinin verilerine göre Denizli'yi önümüzdeki hafta sonu ve gelecek haftada yağmurlu günler bekliyor. 

Tahminlere göre Denizlililer yarın sabah güneşli bir güne uyanacak. Öğle saatlerinde ise gökyüzünü yine yağmur bulutları kaplayacak. Saatler 12.00 - 13.00 arasına geldiğinde yağışlı havanın tekrar etkili olması bekleniyor. Saat 16.00- 18.00 saatleri arasında 24-26 derece sıcaklık seviyesinin beklendiği şehrimizde bu durum akşam saatlerinde 18 derece, gece ise 12 derecelere kadar düşebilecek. 

Sabah çocuklarını okullarına gönderecek anne ve babalarının çocuklarını mutkala şemsiye veya yağmurlukla göndermelerinde fayda var.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.