BAŞKANLIĞA TALİP OLDU!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2018 - 16:05, Güncelleme: 10.10.2018 - 17:11 3172+ kez okundu.
 

BAŞKANLIĞA TALİP OLDU!

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, CHP’’de aday adayları belli olmaya devam ediyor.
24 Haziran seçimlerinin ardından, yerel seçimlere kilitlenen Türkiye’de siyasi partiler, Mart ayında yapılacak seçimlere odaklanmış durumda. Denizli genelinde de heyecan giderek artıyor. 2014 yılında, kurucu başkanların seçildiği Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerine talip olan isimler, adaylıklarını duyurmaya başladılar. CHP’de ilk olarak eğitimci kimliği ile tanınan Sabri Yıldız, Merkezefendi için adaylık açıklamasını duyurmuştu. Ancak, Yıldız henüz ilçe yönetimine başvuru yapmadı. İLK RESMİ BAŞVURU DEMİRCİ’DEN 2014 yerel seçimlerinde; partisinde Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sedat Demirci, seçimlerin ardından ilçe başkanı olarak görev almıştı. 2014 yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma grafiği sergileyen Sedat Demirci, dün ilçe başkanlığına giderek, belediye başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan isim oldu. Göreve talip olan diğer isim Sabri Yıldız'ın ise resmi başvurusunu yarın yapacağı öğrenildi. 
Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, CHP’’de aday adayları belli olmaya devam ediyor.

24 Haziran seçimlerinin ardından, yerel seçimlere kilitlenen Türkiye’de siyasi partiler, Mart ayında yapılacak seçimlere odaklanmış durumda. Denizli genelinde de heyecan giderek artıyor. 2014 yılında, kurucu başkanların seçildiği Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerine talip olan isimler, adaylıklarını duyurmaya başladılar. CHP’de ilk olarak eğitimci kimliği ile tanınan Sabri Yıldız, Merkezefendi için adaylık açıklamasını duyurmuştu. Ancak, Yıldız henüz ilçe yönetimine başvuru yapmadı.

İLK RESMİ BAŞVURU DEMİRCİ’DEN

2014 yerel seçimlerinde; partisinde Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sedat Demirci, seçimlerin ardından ilçe başkanı olarak görev almıştı. 2014 yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma grafiği sergileyen Sedat Demirci, dün ilçe başkanlığına giderek, belediye başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan isim oldu.

Göreve talip olan diğer isim Sabri Yıldız'ın ise resmi başvurusunu yarın yapacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.