2018 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 12:02, Güncelleme: 28.09.2018 - 12:02 3607+ kez okundu.
 

2018 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilir
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek. KAYITLAR İŞLEMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK? Ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. Kayıt tarihleri adayların internette yayımlanan yerleştirme sonuçları sayfasında yer alacak. >> 2018 YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunlu. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedecekler. Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi, 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alıyor.
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilir

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

KAYITLAR İŞLEMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. Kayıt tarihleri adayların internette yayımlanan yerleştirme sonuçları sayfasında yer alacak.

>> 2018 YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunlu. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedecekler.

Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi, 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.