TURAN OCAKLARI ANADOLU'YA YAYILIYOR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.09.2018 - 18:03 4291+ kez okundu.
 

TURAN OCAKLARI ANADOLU'YA YAYILIYOR

Osmanlı Turan Ocakları Denizli’de kuruldu
Genel Başkan Turgut Başdaş önderliğinde kurulan Osmanlı Turan Ocakları Denizli şubesi açıldı. Osmanlı Turan Ocakları'nın Denizli Şubesi İl Başkanlığına Deniz Kodal getirildi. İl Başkan Yardımcılığına Akif Karabulut, İsmail Çılgın, Özgen Beydemir, Mesut Çetin getirilirken Teşkilat Başkanı ise Tarık Alacatlı oldu. Ayrımcılığa karşı birleştirici olacaklarını belirten Osmanlı Turan Ocakları Denizli İl Teşkilatı, “Her türlü ayrımcılığa karşı Osmanlı ahlakı, hoşgörüsü ve kültürünü geleceğe aktarmayı hedeflemeyi kendimize ilke edinmişiz. Ocağımız, devlet büyüklerinin desteği arkasına almıştır. Osmanlı Turan Ocaklarının amacının Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arab’ı aynı uğurda savaşan ve asırlardan beri bir arada yaşayan bir toplumu bölmeye çalışanlara karşı durmak” diye açıklama yaptı. Osmanlı Turan Ocakları Denizli İl Başkanlığı binasının önümüzdeki günler içinde resmi olarak açılacağı belirtildi. YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİYİ KULLANIYORLAR Osmanlı Turan Ocakları Denizli Şube Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Alaçatlı, Osmanlı Turan Ocakları olarak iletişim alanında yerli ve milli teknoloji olan BİP haberleşme ağını kullandıklarını söyledi. Alaçatlı, "Osmanlı Turan Ocakları'nın kuruluş ilkeleri çerçevesinde yerli ve milli sermayelerimize sahip çıkacağız. Bunun ilk adımı da, whatsap yerine BİP teknolojisini kullanmak oldu."dedi.  RESMİ AÇILIŞ 3 EKİM'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK Denizli'de teşkilatlanma sürecini tamamlayan Denizli Turan Ocakları İl Başkanlığı'nın  resmi açılışı 3 Ekim'de gerçekleştirilecek. 3 Ekim Çarşamba günü il binası önünde saat 11.00'de başlayacak açılış töreninde mehteran gösterisi ve lokma hayrı yapılacak. Açılışa, Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Yardımcıları ve Denzli'den siyasilerin katılması bekleniyor. 
Osmanlı Turan Ocakları Denizli’de kuruldu

Genel Başkan Turgut Başdaş önderliğinde kurulan Osmanlı Turan Ocakları Denizli şubesi açıldı. Osmanlı Turan Ocakları'nın Denizli Şubesi İl Başkanlığına Deniz Kodal getirildi. İl Başkan Yardımcılığına Akif Karabulut, İsmail Çılgın, Özgen Beydemir, Mesut Çetin getirilirken Teşkilat Başkanı ise Tarık Alacatlı oldu.

Ayrımcılığa karşı birleştirici olacaklarını belirten Osmanlı Turan Ocakları Denizli İl Teşkilatı, “Her türlü ayrımcılığa karşı Osmanlı ahlakı, hoşgörüsü ve kültürünü geleceğe aktarmayı hedeflemeyi kendimize ilke edinmişiz. Ocağımız, devlet büyüklerinin desteği arkasına almıştır. Osmanlı Turan Ocaklarının amacının Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arab’ı aynı uğurda savaşan ve asırlardan beri bir arada yaşayan bir toplumu bölmeye çalışanlara karşı durmak” diye açıklama yaptı. Osmanlı Turan Ocakları Denizli İl Başkanlığı binasının önümüzdeki günler içinde resmi olarak açılacağı belirtildi.

YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİYİ KULLANIYORLAR

Osmanlı Turan Ocakları Denizli Şube Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Alaçatlı, Osmanlı Turan Ocakları olarak iletişim alanında yerli ve milli teknoloji olan BİP haberleşme ağını kullandıklarını söyledi. Alaçatlı, "Osmanlı Turan Ocakları'nın kuruluş ilkeleri çerçevesinde yerli ve milli sermayelerimize sahip çıkacağız. Bunun ilk adımı da, whatsap yerine BİP teknolojisini kullanmak oldu."dedi. 

RESMİ AÇILIŞ 3 EKİM'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Denizli'de teşkilatlanma sürecini tamamlayan Denizli Turan Ocakları İl Başkanlığı'nın  resmi açılışı 3 Ekim'de gerçekleştirilecek. 3 Ekim Çarşamba günü il binası önünde saat 11.00'de başlayacak açılış töreninde mehteran gösterisi ve lokma hayrı yapılacak. Açılışa, Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Yardımcıları ve Denzli'den siyasilerin katılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.