YAŞLI ADAMDAN SEVİNDİRİCİ HABER

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 11:15, Güncelleme: 04.09.2018 - 11:15 3607+ kez okundu.
 

YAŞLI ADAMDAN SEVİNDİRİCİ HABER

Denizli'nin Çameli İlçesinin Elmalı Mahallesinde kaybolduğu belirtilen Sadık Şener(90) Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulundu.
Denizli'nin Çamel ilçesinde, geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde bankadan para çekmek için evden çıktığı ve geri dönemediği iddia edilen 90 yaşındaki Sadık Şener bulundu. Sadık Şener, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunarak Çameli’de bulunan akrabalarına teslim edildi. İddialara göre 90 yaşındaki Sadık Şener isimli vatandaşta Alzairmer başlangıcı olduğu ve bu nedenle saat 12.00 sularında İstanbul plakalı bir araca “hastahaneye gideceğim” diyerek kendisini götürmesini istemiş. Yardımsever sürücüde Şener’i aracına alarak Fethiye’ye götürmüş. Daha sonra Şener'in durumunu anlayan yardımsever şoför Çameli istikametine giden bir başka araçtan ricada bulunmuş. Diğer aracın sürücüsü ise yaşlı adamı Elmalı Muhtarlığına teslim etmiş. 90 yaşındaki Şener'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Denizli'nin Çameli İlçesinin Elmalı Mahallesinde kaybolduğu belirtilen Sadık Şener(90) Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulundu.

Denizli'nin Çamel ilçesinde, geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde bankadan para çekmek için evden çıktığı ve geri dönemediği iddia edilen 90 yaşındaki Sadık Şener bulundu. Sadık Şener, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunarak Çameli’de bulunan akrabalarına teslim edildi. İddialara göre 90 yaşındaki Sadık Şener isimli vatandaşta Alzairmer başlangıcı olduğu ve bu nedenle saat 12.00 sularında İstanbul plakalı bir araca “hastahaneye gideceğim” diyerek kendisini götürmesini istemiş. Yardımsever sürücüde Şener’i aracına alarak Fethiye’ye götürmüş. Daha sonra Şener'in durumunu anlayan yardımsever şoför Çameli istikametine giden bir başka araçtan ricada bulunmuş. Diğer aracın sürücüsü ise yaşlı adamı Elmalı Muhtarlığına teslim etmiş.

90 yaşındaki Şener'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.