5 KURŞUNLA VURDU!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2018 - 21:09, Güncelleme: 25.08.2018 - 21:18 3627+ kez okundu.
 

5 KURŞUNLA VURDU!

5 kurşunla vurdu. 
Gelinören Mahallesi'nde avcılar, mısır ve ayçekirdeği tarlalarına giren domuzlarla mücadelede başarılı olamayınca bölgede domuz avcılığıyla tanınan Selçuk Poslu'ya haber verdi. Bölgede ava çıkan Poslu, önceden belirlediği bölgeye av köpeklerini gönderdi.  Kaçmaya çalışan sürünün çevresini saran Poslu, en büyük domuzu 5 kurşunla vurdu.  Yaklaşık 250 kilogram ağırlığında olduğu tahmin edilen domuz, traktörle köy meydanına getirildi.  Poslu daha sonra avlandığı yaban domuzu ile birlikte fotoğraf çektirdi.
5 kurşunla vurdu. 

Gelinören Mahallesi'nde avcılar, mısır ve ayçekirdeği tarlalarına giren domuzlarla mücadelede başarılı olamayınca bölgede domuz avcılığıyla tanınan Selçuk Poslu'ya haber verdi.

Bölgede ava çıkan Poslu, önceden belirlediği bölgeye av köpeklerini gönderdi. 

Kaçmaya çalışan sürünün çevresini saran Poslu, en büyük domuzu 5 kurşunla vurdu. 

Yaklaşık 250 kilogram ağırlığında olduğu tahmin edilen domuz, traktörle köy meydanına getirildi. 

Poslu daha sonra avlandığı yaban domuzu ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.