METEOROLOJİ SAAT VERDİ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2018 - 15:06, Güncelleme: 21.08.2018 - 15:06 4025+ kez okundu.
 

METEOROLOJİ SAAT VERDİ!

Kurban Bayramında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Kurban Bayramında hava nasıl olacak? sorusunun cevabı geldi.
Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına Kurban Bayramı tatilinde ülke genelinde hava durumu tahminleri paylaşıldı. Denizli'de ise hava nasıl olacak? İşte meteorolojiden alınan son verilere göre hava durumu. Yapılan son tahminlere göre, Denizli'de bayramın 1. günü güneşli ve sıcak hava hakim olacak. Byramın 2'inci gününe ise dikkat! Alınan son verilere göre bayramın 2'inci günü Denizli'de yağmur bekleniyor. Uzmanlar özellikle saat: 15.00 - 18.00 saatleri ve 18.00 - 21 saatleri arasında yağışlı havanın etkil olacağı yönünde açıklamalarda bulundular. 
Kurban Bayramında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Kurban Bayramında hava nasıl olacak? sorusunun cevabı geldi.

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına Kurban Bayramı tatilinde ülke genelinde hava durumu tahminleri paylaşıldı. Denizli'de ise hava nasıl olacak? İşte meteorolojiden alınan son verilere göre hava durumu.

Yapılan son tahminlere göre, Denizli'de bayramın 1. günü güneşli ve sıcak hava hakim olacak. Byramın 2'inci gününe ise dikkat! Alınan son verilere göre bayramın 2'inci günü Denizli'de yağmur bekleniyor. Uzmanlar özellikle saat: 15.00 - 18.00 saatleri ve 18.00 - 21 saatleri arasında yağışlı havanın etkil olacağı yönünde açıklamalarda bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.