"TÜM ULUSUMUZUN BAYRAMINI KUTLUYORUZ"

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2018 - 08:29, Güncelleme: 21.08.2018 - 08:29 3067+ kez okundu.
 

"TÜM ULUSUMUZUN BAYRAMINI KUTLUYORUZ"

Eğitimiş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan'dan Kurban Bayramı mesajı.
  Yazılı olarak kutlama mesajı yayımlayan Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan sözlerinde şu ifadelere yer verdi; Bayramlar, yurttaşlarımızı dostluk, kardeşlik gibi güzel düşünce ve duygularda buluşturan, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günlerdir. Bayramların, anlam ve önemini anımsattığı barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli; ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya için çaba göstermeliyiz. Eğitim-İş olarak, yaşanan sıkıntılar ne kadar büyük olursa olsun, geleceğe inancımızı yitirmeden, emeğin karşılığının alındığı, işsizliğin ve yoksulluğun unutulduğu, toplumsal barışın ve kardeşçe yaşamın egemen olduğu, tam bağımsız Türkiye’de nice bayramları paylaşmak dileğiyle ulusumuzun ve tüm eğitim ve bilim emekçilerinin bayramını kutluyoruz.                                                                                                                                                                                   
Eğitimiş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan'dan Kurban Bayramı mesajı.

 

Yazılı olarak kutlama mesajı yayımlayan Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

Bayramlar, yurttaşlarımızı dostluk, kardeşlik gibi güzel düşünce ve duygularda buluşturan, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günlerdir. Bayramların, anlam ve önemini anımsattığı barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli; ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya için çaba göstermeliyiz.

Eğitim-İş olarak, yaşanan sıkıntılar ne kadar büyük olursa olsun, geleceğe inancımızı yitirmeden, emeğin karşılığının alındığı, işsizliğin ve yoksulluğun unutulduğu, toplumsal barışın ve kardeşçe yaşamın egemen olduğu, tam bağımsız Türkiye’de nice bayramları paylaşmak dileğiyle ulusumuzun ve tüm eğitim ve bilim emekçilerinin bayramını kutluyoruz.

 

                                                                                         

                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.