ŞEHİT ATEŞİ DENİZLİ'YE DÜŞTÜ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 11:23, Güncelleme: 04.08.2018 - 11:30 4381+ kez okundu.
 

ŞEHİT ATEŞİ DENİZLİ'YE DÜŞTÜ

Denizlili Polis Harekat Polisi, Mehmet Ali Doğan, 1,5 aydır tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu.
Hakkari’nin Yükseova ilçesinde görev yapan Mehmet Ali Doğan, 2 ay önce görev yaptığı birliğinde nöbet kulübesinden düşerek ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Doğan, 1,5 aydır tedavi altında olduğu GATA’da sabaha karşı şehit oldu. Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde bulunan ailesine acı haberi sabah saatlerinde verildi. Sabah 06 sıralarında şehit olan Doğan’ın savcılık raporunun ardından saat 11 gibi Çardak Havalimanına getirilmesi planlanıyor. daha sonra Topraklık Mahallesinde ailesinin helalliği alınıp ikindi namazına müteakiben Çınar Yenicami de cenaze namazının ardından asri mezarlıkta defnedileceği bildirildi.
Denizlili Polis Harekat Polisi, Mehmet Ali Doğan, 1,5 aydır tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu.

Hakkari’nin Yükseova ilçesinde görev yapan Mehmet Ali Doğan, 2 ay önce görev yaptığı birliğinde nöbet kulübesinden düşerek ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Doğan, 1,5 aydır tedavi altında olduğu GATA’da sabaha karşı şehit oldu.

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde bulunan ailesine acı haberi sabah saatlerinde verildi. Sabah 06 sıralarında şehit olan Doğan’ın savcılık raporunun ardından saat 11 gibi Çardak Havalimanına getirilmesi planlanıyor.

daha sonra Topraklık Mahallesinde ailesinin helalliği alınıp ikindi namazına müteakiben Çınar Yenicami de cenaze namazının ardından asri mezarlıkta defnedileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.