LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 10:48, Güncelleme: 30.07.2018 - 11:07 4381+ kez okundu.
 

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği 2018 LGS yerleştirme sonuçları için geri sayım başladı.
Bu sene ilk defa düzenlenen Liseye Geçiş Sınavı yani LGS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak ve nasıl öğrenilecek?  30 Temmuz 2018 tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde duyurulacak olacak LGS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilecek? Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği LGS tercih sonuçları için geri sayım başladı. Liseye kayıt yaptıracak öğrenciler ya istedikleri bir okula gidebilecek ya da adrese dayalı sistemle evlerinin yakınından bulunan liselere gidebilecek. Sınavın bu sene ilk defa düzenlenmesi sebebiyle Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercihleri de büyük merak konusu oldu. LGS YERLEŞTİRME YANİ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? e-okul’un sorgu ekranında LGS tercih sonuçları, geçmiş sınav ve tercih işlemlerine bakılarak saat 10:00 ile 14:00 arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından MEB ile aynı anda görüntüleyebilirsiniz. 30 Temmuz 2018 tarihi itibariyle MEB'in resmi sitesi e-Okul'da açıklanacak olan LGS tercih sonuçlarını öğrenmek için E Okul'a giriş yapmanız gerekir. Bunun için "Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik numarası, Okul numarası, Birkaç güvenlik sorusu yanıtmalamanız" ardından LGS yerleştirme sonuçları sayfasına erişmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak e-Okul giriş sayfasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. e-Okul Liseye Geçiş Sınavı tercih sonuçları için  tıklayınız
Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği 2018 LGS yerleştirme sonuçları için geri sayım başladı.

Bu sene ilk defa düzenlenen Liseye Geçiş Sınavı yani LGS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak ve nasıl öğrenilecek? 

30 Temmuz 2018 tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde duyurulacak olacak LGS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilecek? Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği LGS tercih sonuçları için geri sayım başladı. Liseye kayıt yaptıracak öğrenciler ya istedikleri bir okula gidebilecek ya da adrese dayalı sistemle evlerinin yakınından bulunan liselere gidebilecek. Sınavın bu sene ilk defa düzenlenmesi sebebiyle Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercihleri de büyük merak konusu oldu.

LGS YERLEŞTİRME YANİ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

e-okul’un sorgu ekranında LGS tercih sonuçları, geçmiş sınav ve tercih işlemlerine bakılarak saat 10:00 ile 14:00 arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından MEB ile aynı anda görüntüleyebilirsiniz.

30 Temmuz 2018 tarihi itibariyle MEB'in resmi sitesi e-Okul'da açıklanacak olan LGS tercih sonuçlarını öğrenmek için E Okul'a giriş yapmanız gerekir. Bunun için "Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik numarası, Okul numarası, Birkaç güvenlik sorusu yanıtmalamanız" ardından LGS yerleştirme sonuçları sayfasına erişmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak e-Okul giriş sayfasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

e-Okul Liseye Geçiş Sınavı tercih sonuçları için  tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.