DENİZLİ DEĞİŞİM İSTİYOR

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 16:58, Güncelleme: 18.07.2018 - 17:35 3154+ kez okundu.
 

DENİZLİ DEĞİŞİM İSTİYOR

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde istediği başarıyı elde edemeyen CHP'de sular durulmuyor.
Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanlığı yarışına katılan CHP'de alınan başarısız sonuçlar parti içinde değişim söylemlerini arttırdı. Daha önce CHP Genel Başkanı ile yediği bir yemekte kendisine "Onursal başkanlık' teklifinde bulundum" açıklaması ile gündeme gelen Gelen Muharrem İnce'nin bu açıklamasının ardından kurultay delegeleri harekete geçti. Pazartesi günü başlayan imza toplama çalışmaları sonrasında Denizli'de 10 delegenin notere giderek imza verdiği biliniyordu.  SARAYKÖY HARİÇ HEPSİ TAMAM Notere giderek değişim için imza veren, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Acıpayam İlçe Başkanı Baki Tatar, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, Serinhisar İlçe Başkanı Ercan Usta, Buldan İlçe Başkanı Musa Ünsal, Bekilli İlçe Başkanı Önder Demir, Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve Saim Tokat'ın isimleri komuoyuna açıklanmıştı Daha önce mazeret bildirerek imza vermedikleri bilinen Kadın Kolları Başkanı Sündüz Başsorgun, Çal İlçe Başkanı Ergün Ersoy ve Tavas İlçe Başkanı Erdoğan Şama'da bu gün notere giderek değişim için imza veren isimler arasında yer aldı.  Kurultay için imza vermyen delegeler ise Sarayköy İlçe Başkanı Cengiz Demirci, Milletvekilleri Teoman Sancar, Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan oldu.  İMZA SAYISI 466'YA ULAŞTI "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP'li delegelerin 466 imzaya ulaştığı belirtilirken, genel merkez bu sayının 120 civarında olduğunu savunuyor. Parti içinde "değişim" isteyen Yaşar Tüzün, Gaye Usluer, Erdal Aksünger, Necati Yılmaz gibi isimlere dün de İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Barış Yarkadaş katılırken, bugün de İlhan Cihaner ile Selin Sayek Böke olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. Delegelerin pazartesi günü noter kanalıyla başlattığı imza sürecini ise 15 gün içerisinde 625'e ulaştırıp parti genel merkezine sunması gerekiyor
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde istediği başarıyı elde edemeyen CHP'de sular durulmuyor.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanlığı yarışına katılan CHP'de alınan başarısız sonuçlar parti içinde değişim söylemlerini arttırdı. Daha önce CHP Genel Başkanı ile yediği bir yemekte kendisine "Onursal başkanlık' teklifinde bulundum" açıklaması ile gündeme gelen Gelen Muharrem İnce'nin bu açıklamasının ardından kurultay delegeleri harekete geçti. Pazartesi günü başlayan imza toplama çalışmaları sonrasında Denizli'de 10 delegenin notere giderek imza verdiği biliniyordu. 

SARAYKÖY HARİÇ HEPSİ TAMAM

Notere giderek değişim için imza veren, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Acıpayam İlçe Başkanı Baki Tatar, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, Serinhisar İlçe Başkanı Ercan Usta, Buldan İlçe Başkanı Musa Ünsal, Bekilli İlçe Başkanı Önder Demir, Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve Saim Tokat'ın isimleri komuoyuna açıklanmıştı

Daha önce mazeret bildirerek imza vermedikleri bilinen Kadın Kolları Başkanı Sündüz Başsorgun, Çal İlçe Başkanı Ergün Ersoy ve Tavas İlçe Başkanı Erdoğan Şama'da bu gün notere giderek değişim için imza veren isimler arasında yer aldı. 

Kurultay için imza vermyen delegeler ise Sarayköy İlçe Başkanı Cengiz Demirci, Milletvekilleri Teoman Sancar, Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan oldu. 

İMZA SAYISI 466'YA ULAŞTI

"Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP'li delegelerin 466 imzaya ulaştığı belirtilirken, genel merkez bu sayının 120 civarında olduğunu savunuyor. Parti içinde "değişim" isteyen Yaşar Tüzün, Gaye Usluer, Erdal Aksünger, Necati Yılmaz gibi isimlere dün de İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Barış Yarkadaş katılırken, bugün de İlhan Cihaner ile Selin Sayek Böke olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

Delegelerin pazartesi günü noter kanalıyla başlattığı imza sürecini ise 15 gün içerisinde 625'e ulaştırıp parti genel merkezine sunması gerekiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.