KIRKPINAR'DA HEYECAN BAŞLIYOR

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2018 - 09:34, Güncelleme: 13.07.2018 - 09:56 4060+ kez okundu.
 

KIRKPINAR'DA HEYECAN BAŞLIYOR

Türk güreşinin en büyük organizasyonu olarak kabul edilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yarın Edirne'de başlayacak.
Bu yıl 657'ncisi düzenlenecek ve Sarayiçi'nde üç gün sürecek güreşlerde, 59'u altın kemer için olmak üzere yaklaşık 2 bin üzerinde pehlivan er meydanına çıkacak. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlar, minik 1, minik 2, minik 3, teşvik, tozkoparan, ayak, deste küçük boy, deste orta boy, deste büyük boy, küçük orta küçük boy, küçük orta büyük boy, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde mücadele verecek. KIRKPINAR'DA DENİZLİ'Yİ TEMSİL EDECEKLER Raşit Aysel (baş altı pehlivanı_sporcu_Antrenör) Murat güngör (Antrenör) Emre mutluluk (sporcu) Hamza Şipal (sporcu) Celal Özcan (sporcu) Himmet bağcan (sporcu) Onur çağ (sporcu) Murat sürün (sporcu) Burak sürün (sporcu) Harun doğan (sporcu) Uğur halkapınar (sporcu) Enes talha kızılhan (sporcu)
Türk güreşinin en büyük organizasyonu olarak kabul edilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yarın Edirne'de başlayacak.

Bu yıl 657'ncisi düzenlenecek ve Sarayiçi'nde üç gün sürecek güreşlerde, 59'u altın kemer için olmak üzere yaklaşık 2 bin üzerinde pehlivan er meydanına çıkacak. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlar, minik 1, minik 2, minik 3, teşvik, tozkoparan, ayak, deste küçük boy, deste orta boy, deste büyük boy, küçük orta küçük boy, küçük orta büyük boy, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde mücadele verecek.

KIRKPINAR'DA DENİZLİ'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Raşit Aysel (baş altı pehlivanı_sporcu_Antrenör)
Murat güngör (Antrenör)
Emre mutluluk (sporcu)
Hamza Şipal (sporcu)
Celal Özcan (sporcu)
Himmet bağcan (sporcu)
Onur çağ (sporcu)
Murat sürün (sporcu)
Burak sürün (sporcu)
Harun doğan (sporcu)
Uğur halkapınar (sporcu)
Enes talha kızılhan (sporcu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.