DENİZLİ'DE KAZA: 6 YARALI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2018 - 18:26, Güncelleme: 30.06.2018 - 18:40 4400+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE KAZA: 6 YARALI

Denizli’nin Çal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Çal-Süler karayolunda seyreden Bülent G. yönetimindeki 20 SE 995 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 20 ZP 510 plakalı ticari araç ile henüz belirlenemeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrularak yol kenarında durabildi. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, her 2 araçta da bulunan 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 
Denizli’nin Çal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Çal-Süler karayolunda seyreden Bülent G. yönetimindeki 20 SE 995 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 20 ZP 510 plakalı ticari araç ile henüz belirlenemeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrularak yol kenarında durabildi. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, her 2 araçta da bulunan 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.