BU NASIL TEDAVİ...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 21:36, Güncelleme: 29.06.2018 - 22:05 4243+ kez okundu.
 

BU NASIL TEDAVİ...

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi acil servisi tadilata girince, servise başvuran hastaların karşılaştığı zorluklar böyle görüntülendi.
Devlet Hastanesi çocuk polikliniğinde yerde sıra bekleyen hasta ve hasta yakınlarının içler acısı görüntüsünü gündeme getirmiştik. Koridorlarda yeterince oturma alanının olmaması nedeni ile ortaya çıkan görüntüler, yapılan haberin ardından gerekli önlemlerin alınmasını sağlamış, koridorlara oturma bankları yerleştirilmişti.  ACİL SERVİSİN HALİ İÇLER ACISI Sağlık alanında yapılan devrimler bir çok alanda vatandaşlar tarafından takdir kazanmış olsa da, hastanelerde yaşanan bazı olaylar denetimlerin yeteri kadar yapılmadığını ortaya koymaya yetiyor. Son olarak Servergazi Devlet Hastanesinde geçtiğimiz Cuma günü kaydedilen görüntüler, gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya yetecek türden. Kaydedilen fotoğraflarda acil servise başvuran hastaların bazıları yerde oturuyor, bazıları ise sandalye üzerine verilen serumun bitmesini bekliyor. Bazıları da kalabalıktan bunalmış bitkin bir halde sıranın kendisine gelmesini bekliyor. Gerekçe ise serviste yapılan tadilat. 
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi acil servisi tadilata girince, servise başvuran hastaların karşılaştığı zorluklar böyle görüntülendi.

Devlet Hastanesi çocuk polikliniğinde yerde sıra bekleyen hasta ve hasta yakınlarının içler acısı görüntüsünü gündeme getirmiştik. Koridorlarda yeterince oturma alanının olmaması nedeni ile ortaya çıkan görüntüler, yapılan haberin ardından gerekli önlemlerin alınmasını sağlamış, koridorlara oturma bankları yerleştirilmişti. 

ACİL SERVİSİN HALİ İÇLER ACISI

Sağlık alanında yapılan devrimler bir çok alanda vatandaşlar tarafından takdir kazanmış olsa da, hastanelerde yaşanan bazı olaylar denetimlerin yeteri kadar yapılmadığını ortaya koymaya yetiyor. Son olarak Servergazi Devlet Hastanesinde geçtiğimiz Cuma günü kaydedilen görüntüler, gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya yetecek türden. Kaydedilen fotoğraflarda acil servise başvuran hastaların bazıları yerde oturuyor, bazıları ise sandalye üzerine verilen serumun bitmesini bekliyor. Bazıları da kalabalıktan bunalmış bitkin bir halde sıranın kendisine gelmesini bekliyor.

Gerekçe ise serviste yapılan tadilat. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.