Evden çıktı, bir daha geri dönmedi...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.06.2018 - 11:50 4192+ kez okundu.
 

Evden çıktı, bir daha geri dönmedi...

Ailesi ile birlikte yaşadığı evlerinden dün öğle saatlerinde çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı.
Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan İçöz ailesi, aile fertlerinden 14 yaşındaki Gamze İçöz için kayıp ilanında bulundu. Dün saat: 15.00 gibi evden çıkan Gamze İçöz, bir daha geri dönmedi. Anne Ayşe İçöz, kızını bulmak için sosyal medyada kayıp ilanı oluşturdu. Kızının fotoğraflarını paylaşan anne, kızını tanıyan yada görenlerin kendisi ile iletişime geçmesini isteyerek Denizlililere seslendi. İçel ailesinin telefon numarası 0537 709 35 47
Ailesi ile birlikte yaşadığı evlerinden dün öğle saatlerinde çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı.

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan İçöz ailesi, aile fertlerinden 14 yaşındaki Gamze İçöz için kayıp ilanında bulundu. Dün saat: 15.00 gibi evden çıkan Gamze İçöz, bir daha geri dönmedi. Anne Ayşe İçöz, kızını bulmak için sosyal medyada kayıp ilanı oluşturdu. Kızının fotoğraflarını paylaşan anne, kızını tanıyan yada görenlerin kendisi ile iletişime geçmesini isteyerek Denizlililere seslendi.

İçel ailesinin telefon numarası 0537 709 35 47

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.