80 ÖĞRENCİ VE 40 VELİ ZEHİRLENDİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 13:17, Güncelleme: 27.04.2018 - 13:52 4118+ kez okundu.
 

80 ÖĞRENCİ VE 40 VELİ ZEHİRLENDİ!

Anaokulunda yaşanan zehirlenme olayının yemekte dağıtılan tavuklu pilavdan kaynaklandığı ve 80 öğrenci 40 veli olmak üzere toplamda 120 kişinin etkilendiği belirtildi. 
Denizli’nin Çivril ilçesinde dün bir anaokulunda yaşanan zehirlenme olayının yemekte dağıtılan tavuklu pilavdan kaynaklandığı ve 80 öğrenci 40 veli olmak üzere toplamda 120 kişinin etkilendiği belirtildi.  Olayla ilgili Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu'nda bulunan 80 öğrenci ve 40 öğrenci yakını veli ve öğretmenler tarafından tüketilen tavuklu pilavdan dolayı basit gıda zehirlenmesi meydana gelmiştir. Bu basit gıda zehirlenmesinde bulantı kusma şikayeti ile Çivril Devlet Hastanesine 51’i çocuk, 15’i yetişkin hasta olmak üzere toplam 66 hasta başvurmuştur. Bu hastalardan 64’ü gece şifa ile taburcu edilmiş, Çivril Devlet Hastanesinde yatışı devam etmekte olan bir hasta ile dün akşam Denizli Devlet Hastanesine sevk edilmiş olan bir hasta da bu sabah taburcu edilmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi. 
Anaokulunda yaşanan zehirlenme olayının yemekte dağıtılan tavuklu pilavdan kaynaklandığı ve 80 öğrenci 40 veli olmak üzere toplamda 120 kişinin etkilendiği belirtildi. 

Denizli’nin Çivril ilçesinde dün bir anaokulunda yaşanan zehirlenme olayının yemekte dağıtılan tavuklu pilavdan kaynaklandığı ve 80 öğrenci 40 veli olmak üzere toplamda 120 kişinin etkilendiği belirtildi. 
Olayla ilgili Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu'nda bulunan 80 öğrenci ve 40 öğrenci yakını veli ve öğretmenler tarafından tüketilen tavuklu pilavdan dolayı basit gıda zehirlenmesi meydana gelmiştir. Bu basit gıda zehirlenmesinde bulantı kusma şikayeti ile Çivril Devlet Hastanesine 51’i çocuk, 15’i yetişkin hasta olmak üzere toplam 66 hasta başvurmuştur. Bu hastalardan 64’ü gece şifa ile taburcu edilmiş, Çivril Devlet Hastanesinde yatışı devam etmekte olan bir hasta ile dün akşam Denizli Devlet Hastanesine sevk edilmiş olan bir hasta da bu sabah taburcu edilmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.