GÜNDÜZ İNŞAATTA ÇALIŞIYOR AKŞAMLARI PROJELERİNİ ANLATIYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.02.2019 - 13:17 3095+ kez okundu.
 

GÜNDÜZ İNŞAATTA ÇALIŞIYOR AKŞAMLARI PROJELERİNİ ANLATIYOR

Denizli'nin Buldan ilçesinde Buldan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Metin Erbölük gündüzleri 60 TL yevmiye ile inşaat işçiliği yaparken kalan zamanlarda ve akşamları da seçim çalışmalarını yürütüyor.
Denizli'nin Buldan ilçesinde öyle bir belediye başkan adayı var ki gündüz ekmeğini adeta taştan çıkarıyor kalan zamanlarında da ev ev dolaşarak projelerini anlatıp oy istiyor. Belediye Başkan adayları arasında farklı br profil çizen, Buldan halkı tarafından sevgiyle karşılanan Erbölük , sadece maddi durumu iyi olanların değil, gariban kesimlerinde seçimlere girerek halkla iç içe olabileceğini göstermek istediğini ifade etti. BBP Buldan Belediye Başkan adayı Metin Erbölük neden aday olduğunu buldandoğuş.com muhabiri Samet Kıyak'a  şu sözlerle açıkladı "Buldan’da 5 ayrı inşaatta çalışmaktayım. Fayans, sıva, duvar örme gibi inşaat işleri yapmaktayım. 60 lira yevmiye ile çalışmaktayım ve yaptığım işten de gurur duyuyorum. Parası az olabilir ama sigortamın devamlılığı için bu yönde devam etmekteyim. Buldan için yapabileceğmiz projelerimiz var bunları hayata geçirmek içinde elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Ama öncelkle halkımızın bizleri onurlandırması ve oylarına da talip olmakla beraber biz bu yola baş koyduk. Allah’ın izniyle de bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kimsenin ekmeğinde suyunda gözümüz yok. Gariban kesimlerinde seçimlere girerek halkla iç içe olabileceğini göstermek istedik. Rahmetl Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın yolunda ve davasında yürümeye kararlı olduğumuz ve bizde bu yolda varız diyerek aday oldum, bu yola baş koydum. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmak Buldan halkı için çalışmak istiyoruz. Tabi ki halkımızın bize güvenip doğruluklarımızla bizlere inanıp güvenirlerse bizim bu işi başaracağımıza emin olabilirler. Tabi ki halkımız sorabilir seçim çalışmalarını nasıl gerçekleştiriyorsunuz diye? Güzdüzleri inşaatta çalıştığım için akşamları ekibimizle köy köy, mahalle mahalle, ev ev dolşarak vatandaşlara projelerimizi anlatıyoruz. Bu yarışı 31 Mart akşamı başarıyla tamlayacağıma inanıyorum herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum." buldandoğuş.com- Samet Kıyak
Denizli'nin Buldan ilçesinde Buldan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Metin Erbölük gündüzleri 60 TL yevmiye ile inşaat işçiliği yaparken kalan zamanlarda ve akşamları da seçim çalışmalarını yürütüyor.

Denizli'nin Buldan ilçesinde öyle bir belediye başkan adayı var ki gündüz ekmeğini adeta taştan çıkarıyor kalan zamanlarında da ev ev dolaşarak projelerini anlatıp oy istiyor. Belediye Başkan adayları arasında farklı br profil çizen, Buldan halkı tarafından sevgiyle karşılanan Erbölük , sadece maddi durumu iyi olanların değil, gariban kesimlerinde seçimlere girerek halkla iç içe olabileceğini göstermek istediğini ifade etti.

BBP Buldan Belediye Başkan adayı Metin Erbölük neden aday olduğunu buldandoğuş.com muhabiri Samet Kıyak'a  şu sözlerle açıkladı "Buldan’da 5 ayrı inşaatta çalışmaktayım. Fayans, sıva, duvar örme gibi inşaat işleri yapmaktayım. 60 lira yevmiye ile çalışmaktayım ve yaptığım işten de gurur duyuyorum. Parası az olabilir ama sigortamın devamlılığı için bu yönde devam etmekteyim. Buldan için yapabileceğmiz projelerimiz var bunları hayata geçirmek içinde elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Ama öncelkle halkımızın bizleri onurlandırması ve oylarına da talip olmakla beraber biz bu yola baş koyduk. Allah’ın izniyle de bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kimsenin ekmeğinde suyunda gözümüz yok. Gariban kesimlerinde seçimlere girerek halkla iç içe olabileceğini göstermek istedik. Rahmetl Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın yolunda ve davasında yürümeye kararlı olduğumuz ve bizde bu yolda varız diyerek aday oldum, bu yola baş koydum. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmak Buldan halkı için çalışmak istiyoruz. Tabi ki halkımızın bize güvenip doğruluklarımızla bizlere inanıp güvenirlerse bizim bu işi başaracağımıza emin olabilirler. Tabi ki halkımız sorabilir seçim çalışmalarını nasıl gerçekleştiriyorsunuz diye? Güzdüzleri inşaatta çalıştığım için akşamları ekibimizle köy köy, mahalle mahalle, ev ev dolşarak vatandaşlara projelerimizi anlatıyoruz. Bu yarışı 31 Mart akşamı başarıyla tamlayacağıma inanıyorum herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

buldandoğuş.com- Samet Kıyak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.