GÜMÜŞLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI GELİYOR

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 10:36, Güncelleme: 25.03.2019 - 10:36 3953+ kez okundu.
 

GÜMÜŞLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI GELİYOR

Kent içi ulaşımda ‘imkânsızları’ başaran ve Denizli’ye ‘ulaşım devrimi’ yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yine tam yerinde tam zamanında müdahale geldi: Gümüşler’e köprülü kavşak yapılacak, 100 kavşağın düzenlemesi tamamlanacak ve yeni yaya üst geçitleri ulaşımı rahatlatmaya devam edecek.
Kent hayatının canlanmasıyla artan trafiğe, ihtiyaç duyulan yerlerde en hızlı müdahaleleri yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yine nokta atışı projeler geldi. Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Denizli için hazırladığı 258 vizyon proje içinde ‘ulaşım yatırımları’ yine önemli bir yer tutuyor. Projeler arasında; Gümüşler’e (DSİ binasının önündeki kavşak) köprülü kavşak, kontrolsüz 100 kavşağın düzenlenmesi ile can güvenliğini en üst seviyeye çıkaran 10 adet yaya üst geçidi bulunuyor. GÜMÜŞLER’E KÖPRÜLÜ KAVŞAK Bugüne kadar Denizli'ye 16 köprülü kavşak yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemde de kavşak yatırımlarını sürdürecek. Bu kapsamda Gümüşler ve Cinkaya caddelerinin kesişimindeki mevcut trafik yoğunluğunu bitirmek amacı ile buraya bir köprülü kavşak yapılacak.  Bu yolu kullananların en büyük isteklerinden biri olan köprülü kavşak, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi, yakıttan ve zamandan tasarruf sağlayacak, ayrıca bölgeye görsel bir güzellik katacak. 100 ADET KAVŞAK DÜZENLEMESİ: GÜVENLİ, HIZLI VE ESTETİK Özellikle akıllı kavşaklarla trafiğe nefes veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelecek dönemde tam 100 kavşakta düzenleme yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, kavşak düzenlemelerinin trafik akışı ve güvenliğini önemli ölçüde sağladığına dikkat çekerken, “Tabii ki estetiğe de dikkat edeceğiz ve kavşakların çevre düzenlemelerini de en güzel şekilde yapacağız” diye konuştu. CAN GÜVENLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE: 10 ADET YAYA ÜST GEÇİDİ Yolların genişlemesi ve trafiğin hızlanmasıyla önem kazanan yaya üst geçitleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gündeminde… Bugüne kadar 14 yaya üst geçidi yaparak can güvenliği konusunda dev yatırımlar gerçekleştiren Başkan Zolan’ın açıkladığı projeler içinde kentin ihtiyaç duyulan 10 bölgesine daha yaya üst geçidi yapılacak.
Kent içi ulaşımda ‘imkânsızları’ başaran ve Denizli’ye ‘ulaşım devrimi’ yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yine tam yerinde tam zamanında müdahale geldi: Gümüşler’e köprülü kavşak yapılacak, 100 kavşağın düzenlemesi tamamlanacak ve yeni yaya üst geçitleri ulaşımı rahatlatmaya devam edecek.

Kent hayatının canlanmasıyla artan trafiğe, ihtiyaç duyulan yerlerde en hızlı müdahaleleri yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yine nokta atışı projeler geldi. Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın

Denizli için hazırladığı 258 vizyon proje içinde ‘ulaşım yatırımları’ yine önemli bir yer tutuyor.

Projeler arasında; Gümüşler’e (DSİ binasının önündeki kavşak) köprülü kavşak, kontrolsüz 100 kavşağın düzenlenmesi ile can güvenliğini en üst seviyeye çıkaran 10 adet yaya üst geçidi bulunuyor.

GÜMÜŞLER’E KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Bugüne kadar Denizli'ye 16 köprülü kavşak yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemde de kavşak yatırımlarını sürdürecek. Bu kapsamda Gümüşler ve Cinkaya caddelerinin kesişimindeki mevcut trafik yoğunluğunu bitirmek amacı ile buraya bir köprülü kavşak yapılacak.  Bu yolu kullananların en büyük isteklerinden biri olan köprülü kavşak, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi, yakıttan ve zamandan tasarruf sağlayacak, ayrıca bölgeye görsel bir güzellik katacak.

100 ADET KAVŞAK DÜZENLEMESİ: GÜVENLİ, HIZLI VE ESTETİK

Özellikle akıllı kavşaklarla trafiğe nefes veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelecek dönemde tam 100 kavşakta düzenleme yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, kavşak düzenlemelerinin trafik akışı ve güvenliğini önemli ölçüde sağladığına dikkat çekerken, “Tabii ki estetiğe de dikkat edeceğiz ve kavşakların çevre düzenlemelerini de en güzel şekilde yapacağız” diye konuştu.

CAN GÜVENLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE: 10 ADET YAYA ÜST GEÇİDİ

Yolların genişlemesi ve trafiğin hızlanmasıyla önem kazanan yaya üst geçitleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gündeminde… Bugüne kadar 14 yaya üst geçidi yaparak can güvenliği konusunda dev yatırımlar gerçekleştiren Başkan Zolan’ın açıkladığı projeler içinde kentin ihtiyaç duyulan 10 bölgesine daha yaya üst geçidi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.