Denizli’de gençler Cumhuriyet aşkına koştu

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2023 - 13:47, Güncelleme: 27.10.2023 - 13:47 4457+ kez okundu.
 

Denizli’de gençler Cumhuriyet aşkına koştu

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 292 sporcunun katılımıyla Cumhuriyet Koşusu gerçekleşti. Dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.
Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Denizli’nin il ve ilçelerinde yapılan sportif faaliyetlerle kutlanmaya devam ediyor. Faaliyetler kapsamında 26 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde Cumhuriyet Koşusu yapıldı. İstiklal Caddesinde bulunan Denizli Gençlik Merkezi önünden başlayan koşu, Denizli Valiliği önünde son buldu. 292 sporcu yarıştı Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı koşuya farklı kategorilerde 292 sporcu katıldı. Küçükler, yıldızlar, gençler, masterlar gibi kategorilerde bireysel ve takım halinde değerlendirilen koşu sonrası Valilik önünde ödül töreni gerçekleşti. Sporculara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Rıza Dalan ile Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’de Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 292 sporcunun katılımıyla Cumhuriyet Koşusu gerçekleşti. Dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Denizli’nin il ve ilçelerinde yapılan sportif faaliyetlerle kutlanmaya devam ediyor. Faaliyetler kapsamında 26 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde Cumhuriyet Koşusu yapıldı. İstiklal Caddesinde bulunan Denizli Gençlik Merkezi önünden başlayan koşu, Denizli Valiliği önünde son buldu.

292 sporcu yarıştı
Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı koşuya farklı kategorilerde 292 sporcu katıldı. Küçükler, yıldızlar, gençler, masterlar gibi kategorilerde bireysel ve takım halinde değerlendirilen koşu sonrası Valilik önünde ödül töreni gerçekleşti. Sporculara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Rıza Dalan ile Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.