GÖZLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDA!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 23:24, Güncelleme: 12.12.2018 - 23:24 3235+ kez okundu.
 

GÖZLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDA!

CHP’nni Denizli Büyükşehir belediye başkan adaylığını İYİ Parti’ye bırakmasının ardından gözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar biçer Karaca’ya çevrildi.
Her fırsatta; “Denizli İYİ Parti’ye verilirse istifa ederim” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın tavrı merak konusu. Gece geç saatlerde haber ajanslarına Denizli’nin İYİ Parti’ye verildiğinin düşmesinin ardında CHP’lilerin gözü Ankara’dan gelecek bir habere kitlendi. Ancak Ankara sessizliğe büründü. Denizlikenthaber.com olarak konu ile ilgili değerlendirme almak istediğimiz Gülizar Biçer Karaca’nın telefonlarına ulaşmak mümkün olmadı. Telefonlarını kapatan Karaca konu ile ilgili bu saate kadar yorum yapmadı. Her platformda İYİ Parti’yi istifa gerekçesi olarak sunan Karaca’nın tavrı merak konusu oldu… “CHP’NİN İDAM FERMANI DEMEKTİR” DEMİŞTİ! Daha önce, Denizli’de CHP büyükşehir için aday çıkarmayacak sözlerine ve görüşüne tepki gösteren Kazım Arslan, partililere attığı mesajda, “Denizli ilimiz Büyükşehir Adaylığını kesinlikle İYİ Parti’ye bırakmayacak. Buna şiddetle karşıyım, kabulde etmeyeceğim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ve yardımcıları ile konuyu görüştüm, onlara gerekli bilgileri verdim. Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmak demek,  CHP’nin idam fermanını imzalamak demek olduğunu belirttim.” İfadelerini kullanmıştı…
CHP’nni Denizli Büyükşehir belediye başkan adaylığını İYİ Parti’ye bırakmasının ardından gözler CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar biçer Karaca’ya çevrildi.

Her fırsatta; “Denizli İYİ Parti’ye verilirse istifa ederim” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın tavrı merak konusu. Gece geç saatlerde haber ajanslarına Denizli’nin İYİ Parti’ye verildiğinin düşmesinin ardında CHP’lilerin gözü Ankara’dan gelecek bir habere kitlendi. Ancak Ankara sessizliğe büründü.

Denizlikenthaber.com olarak konu ile ilgili değerlendirme almak istediğimiz Gülizar Biçer Karaca’nın telefonlarına ulaşmak mümkün olmadı. Telefonlarını kapatan Karaca konu ile ilgili bu saate kadar yorum yapmadı. Her platformda İYİ Parti’yi istifa gerekçesi olarak sunan Karaca’nın tavrı merak konusu oldu…

“CHP’NİN İDAM FERMANI DEMEKTİR” DEMİŞTİ!

Daha önce, Denizli’de CHP büyükşehir için aday çıkarmayacak sözlerine ve görüşüne tepki gösteren Kazım Arslan, partililere attığı mesajda, “Denizli ilimiz Büyükşehir Adaylığını kesinlikle İYİ Parti’ye bırakmayacak. Buna şiddetle karşıyım, kabulde etmeyeceğim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ve yardımcıları ile konuyu görüştüm, onlara gerekli bilgileri verdim. Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmak demek,  CHP’nin idam fermanını imzalamak demek olduğunu belirttim.” İfadelerini kullanmıştı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.