GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 14:24, Güncelleme: 15.07.2018 - 14:40 3508+ kez okundu.
 

GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Denizli'nin Çivril ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.
Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı. Uyuşturucu madde satmak suçundan sabıkası bulunan E.Ö'nün ilçe merkezinde S.U. ve B.Ö. ile bir araya geldiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Operasyonda 10 gram eroin ele geçirildi, E.Ö. ile S.U. ve B.Ö. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan zanlılardan E.Ö. tutuklandı, S.U. ve B.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. AA
Denizli'nin Çivril ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı.

Uyuşturucu madde satmak suçundan sabıkası bulunan E.Ö'nün ilçe merkezinde S.U. ve B.Ö. ile bir araya geldiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonda 10 gram eroin ele geçirildi, E.Ö. ile S.U. ve B.Ö. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan zanlılardan E.Ö. tutuklandı, S.U. ve B.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.