Göz Alıcı Tektaş Pırlanta Yüzükler!  

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 15:30, Güncelleme: 07.11.2018 - 17:28 4273+ kez okundu.
 

Göz Alıcı Tektaş Pırlanta Yüzükler!  

Göz alıcı pırlanta, elmasın işlenmiş halidir. Oldukça sert bir madendir. Pırlantadan anlayan usta ellerde işlenmeli ve tasarlanmalıdır. Peki en doğru pırlanta seçimi nasıl olmalıdır?  Pırlantanın güzelliğini ve parlaklığını belirleyen en önemli özelliklerden kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığı Blue Diamond pırlantada en ideal orandadır. Dünya üzerindeki en büyük ve en gelişmiş pırlanta test laboratuvarına sahip olan HRD Antwerb bağımsız kuruluşu Blue Diamond pırlantalarının sertifikalandırmasını da yapmıştır. Bu sertifikalandırmanın amacı sahteciliğe çok açık olan bu sektörde bunun önüne geçilmesi içindir. Bu denetlemeyi en üst düzeyde yapan HRD Antwerb kuruluşunun onayından geçen "pırlanta tektaş yüzük"  ile sektörde lider konumda bulunmamızın gururunu yaşıyoruz.     Blue Diamond pırlantayı üretip satışını yapan lider bir markadır. İlk pırlanta akademisini kurarak bu konudaki ustalığını bir kez daha kanıtlamıştır. Firma, uzman gemologlarla yaklaşık 4000 kuyumcuyu "Pırlanta ve Değerli Taş Uzmanı" olarak yetiştirdi ve sertifika verdi. Bugün sektörde birçok kuyumcuda yer alan "Blue Diamond Sertifikası" bunun simgesidir.  Pırlanta özellikle kadınlar için her zaman cazibeli olmuştur. Bir kadının aradığı şıklık, zarafet ve incelik Blue Diamond özel koleksiyonlarındaki her modelde karşınıza çıkar. Koleksiyonlarında tektaş, beştaş, 7 taş ve 9 taş gibi geniş ürün yelpazesi ile her anınızı eşsiz kılıyoruz. https://www.bluediamond.com.tr/ modelleri arasında her zevke her bütçeye uygun bir pırlanta bulabilirsiniz. Aynı zamanda üretici bir marka olduğu için ürün fiyatları her zaman daha güvenilir şekilde düzenlenmektedir. Sade, klasik alyans modellerinden renkli ve gösterişli pırlantalara uzanan ürün çeşitleriyle bir kadının aradığı her stile uyum sağlıyor.    En önemli anlarınızda bir hediye ile o anı unutulmaz kılabilirsiniz. Özellikle doğum günü, sevgililer günü, evlilik teklifi gibi unutulmaz zamanlarınızla Blue Diamond pırlanta ile o güne imzanızı atın!

Göz alıcı pırlanta, elmasın işlenmiş halidir. Oldukça sert bir madendir. Pırlantadan anlayan usta ellerde işlenmeli ve tasarlanmalıdır. Peki en doğru pırlanta seçimi nasıl olmalıdır?  Pırlantanın güzelliğini ve parlaklığını belirleyen en önemli özelliklerden kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığı Blue Diamond pırlantada en ideal orandadır. Dünya üzerindeki en büyük ve en gelişmiş pırlanta test laboratuvarına sahip olan HRD Antwerb bağımsız kuruluşu Blue Diamond pırlantalarının sertifikalandırmasını da yapmıştır. Bu sertifikalandırmanın amacı sahteciliğe çok açık olan bu sektörde bunun önüne geçilmesi içindir. Bu denetlemeyi en üst düzeyde yapan HRD Antwerb kuruluşunun onayından geçen "pırlanta tektaş yüzük"  ile sektörde lider konumda bulunmamızın gururunu yaşıyoruz.  

 

pırlanta tektaş yüzük0,09 Karat tektaş0,07 Karat tektaş

Blue Diamond pırlantayı üretip satışını yapan lider bir markadır. İlk pırlanta akademisini kurarak bu konudaki ustalığını bir kez daha kanıtlamıştır. Firma, uzman gemologlarla yaklaşık 4000 kuyumcuyu "Pırlanta ve Değerli Taş Uzmanı" olarak yetiştirdi ve sertifika verdi. Bugün sektörde birçok kuyumcuda yer alan "Blue Diamond Sertifikası" bunun simgesidir.  Pırlanta özellikle kadınlar için her zaman cazibeli olmuştur. Bir kadının aradığı şıklık, zarafet ve incelik Blue Diamond özel koleksiyonlarındaki her modelde karşınıza çıkar. Koleksiyonlarında tektaş, beştaş, 7 taş ve 9 taş gibi geniş ürün yelpazesi ile her anınızı eşsiz kılıyoruz. https://www.bluediamond.com.tr/ modelleri arasında her zevke her bütçeye uygun bir pırlanta bulabilirsiniz. Aynı zamanda üretici bir marka olduğu için ürün fiyatları her zaman daha güvenilir şekilde düzenlenmektedir. Sade, klasik alyans modellerinden renkli ve gösterişli pırlantalara uzanan ürün çeşitleriyle bir kadının aradığı her stile uyum sağlıyor.    En önemli anlarınızda bir hediye ile o anı unutulmaz kılabilirsiniz. Özellikle doğum günü, sevgililer günü, evlilik teklifi gibi unutulmaz zamanlarınızla Blue Diamond pırlanta ile o güne imzanızı atın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.