GÖREVLİ MEMURUN TAYİNİ ÇIKINCA...

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 21:23, Güncelleme: 04.07.2018 - 21:41 3773+ kez okundu.
 

GÖREVLİ MEMURUN TAYİNİ ÇIKINCA...

Denizli’nin Çivril ilçesi İğdir Mahallesi’nde bir süredir kullanılmayan sağlık ocağı harabeye döndü. 
İğdir mahallesi köy tüzel kişiliğindeyken sağlık evi ve lojman olarak kullanılan binanın, Büyükşehir Yasası ile İğdir’in mahalleye dönüşmesi sonucu Çivril Belediyesine devredildiğini belirten mahalle sakinleri, kapı ve pencereleri sökülen, duvarları yıkılmaya başlayan sağlık ocağına sahip çıkılmasını istedi.  Binanın Çivril Belediyesine ait olduğunu ifade eden vatandaşlar, binanın bir süre önce köy muhtarlığından Çivril Belediyesine devredildiğini, burada görevli olan ebe hemşireninde başka bir yere tayin edildiğini, ebenin gitmesiyle de binanın yaklaşık bir yıldır kendi haline bırakıldığını iddia ettiler. Söz konusu mahalleye haftada bir gün aile hekiminin geldiğini ifade eden çevre sakinleri, gelen hekimin bu binayı belediyeye ait olduğu için kullanmadığını ileri sürdüler. BİNA SAHİPSİZ KALDI Daha önce sağlık ocağı olarak hizmet veren binanın bu gün bakımsızlıktan harabeye dönmesi mahalle sakinleri tarafından tepki topluyor. Bu bina sağlık ocağı olarak kullanılmayacaksa bile bir şekilde değerlendirilmeli ve sahip çıkılması konusunda ortak bir görüş bildiren mahalle sakinleri, "Yıkılan harabeye dönen devletin binası. Köy olarak bina bizim olmadığı için bir şey yapamıyoruz gözümüzün önünde bina yıkılıp gidecek” dedi. (İHA) Geceleri binanın alkolik kişiler tarafından kullanıldığını söyleyen bazı vatandaşlar, “Bina bir yıldan fazladır boş duruyor. Bakımsızlıktan yıkılmaya başladı. Yol kenarında bulunduğu için özellikle geceleri giren çıkan belli değil. Yetkililerin buraya sahip çıksın.” çağrısında bulundu. 
Denizli’nin Çivril ilçesi İğdir Mahallesi’nde bir süredir kullanılmayan sağlık ocağı harabeye döndü. 

İğdir mahallesi köy tüzel kişiliğindeyken sağlık evi ve lojman olarak kullanılan binanın, Büyükşehir Yasası ile İğdir’in mahalleye dönüşmesi sonucu Çivril Belediyesine devredildiğini belirten mahalle sakinleri, kapı ve pencereleri sökülen, duvarları yıkılmaya başlayan sağlık ocağına sahip çıkılmasını istedi. 
Binanın Çivril Belediyesine ait olduğunu ifade eden vatandaşlar, binanın bir süre önce köy muhtarlığından Çivril Belediyesine devredildiğini, burada görevli olan ebe hemşireninde başka bir yere tayin edildiğini, ebenin gitmesiyle de binanın yaklaşık bir yıldır kendi haline bırakıldığını iddia ettiler. Söz konusu mahalleye haftada bir gün aile hekiminin geldiğini ifade eden çevre sakinleri, gelen hekimin bu binayı belediyeye ait olduğu için kullanmadığını ileri sürdüler.

BİNA SAHİPSİZ KALDI

Daha önce sağlık ocağı olarak hizmet veren binanın bu gün bakımsızlıktan harabeye dönmesi mahalle sakinleri tarafından tepki topluyor. Bu bina sağlık ocağı olarak kullanılmayacaksa bile bir şekilde değerlendirilmeli ve sahip çıkılması konusunda ortak bir görüş bildiren mahalle sakinleri, "Yıkılan harabeye dönen devletin binası. Köy olarak bina bizim olmadığı için bir şey yapamıyoruz gözümüzün önünde bina yıkılıp gidecek” dedi. (İHA)
Geceleri binanın alkolik kişiler tarafından kullanıldığını söyleyen bazı vatandaşlar, “Bina bir yıldan fazladır boş duruyor. Bakımsızlıktan yıkılmaya başladı. Yol kenarında bulunduğu için özellikle geceleri giren çıkan belli değil. Yetkililerin buraya sahip çıksın.” çağrısında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.